Očistite pluća za 72 sata: Osećaj je kao da ste bili na planini sedam dana

Neki ljudi imaju problem sa plućima iako nikada nisu zapalili cigaretu u životu, dok drugi puše 40 godina, a pluća su im sasvim u redu. Sve zavisi od organizma osobe.

Evo nekoliko saveta kako da pročistite pluća za tri dana.

Pre nego što počnete sa detoksifikacijom, rešite se svih mlečnih proizvoda pošto vaše telo mora biti čisto od toksina iz mlečnih proizvoda.

Prvog dana režima pijte šolju biljnog čaja pred spavanje. Tako ćete osloboditi toksine u crevima koji mogu da uzrokuju zatvor. Jer ni pluća ni bilo koji drugi deo tela ne smeju da budu preopterećeni za vreme pročišćavanja.

Iscedite dva limuna u 300 ml vode pre doručka. Popijte 300 ml soka od grejpfruta. Ako vam se ne sviđa ukus, možete ga zameniti sokom od ananasa. Ovi sokovi sadrže prirodne antioksidante koji poboljšavaju respiratorni sistem.

Popijte 300 ml soka od šargarepe između doručka i ručka. Ovaj sok će vam pomoći da alkalizujete krv za vreme trodnevnog pročišćavanja, piše Aura.

Za vreme ručka morate popiti 400 ml soka bogatog kalijumom. Kalijum deluje kao tonik za čišćenje. Pre nego što odete na spavanje, popijte 400 ml soka od brusnice, što će vam pomoći da se izborite sa bakterijama u plućima koja mogu uzrokovati infekcije.

Nega tela i vežbe

Svakog dana se kupajte oko 20 minuta u vreloj vodi kako biste eliminisali toksine znojenjem. Stavite 5-10 kapi eukaliptusa u činiju vruće vode. Nagnite glavu nad činiju i prekrijte se peškirom. Inhalirajte se parom dok se voda ne ohladi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.