U trendu

Oslobodite zglobove od nagomilane soli: Čudesan rastvor ruskog travara

Genadij Petrovič Malahov, ruski stručnjak narodne medicine koji je u više od 60 knjiga predstavio kako lečiti 200 najrasprostranjenijih oboljenja, smatra da nas zglobovi i kosti bole zato što se vremenom u njima nakupe kalcifikati soli koje bi trebalo izbaciti.

On navodi recept za čišćenje soli iz organizma koji je veoma jednostavan. Ovu kuru lečenja bi, međutim, trebalo sprovesti, po mogućstvu, nakon čišćenja debelog creva (vodom i soli ili uobičajenim klistirom). Svakako, efekta ima i bez toga.

Evo kako se priprema njegov lek za izbacivanje soli:

Uveče u 3 dl ključale vode spustiti 5 g lovorovog lišća koje je najbolje isitniti. Kuvati pet minuta, skinuti sa šporeta i staviti da odstoji (može i u termosu) celu noć.

Sutradan procediti i piti – po malo, u malim gutljajima tokom celog dana. Nikako nemojte popiti ceo rastvor odjednom, jer može izazvati komplikacije i krvarenje.

Tri noći zaredom praviti rastvor od lovora i piti tri dana. Posle pauze od sedam dana kura se može ponoviti. Za hronične bolesti zglobova i kostiju rastvor piti pet dana.

Tokom sprovođenja kure sa lovorom, nemojte se uplašiti ako primetite da vam je mokraća crvena i da često mokrite. To je uobičajeno, budući da soli u organizmu počinju intenzivno da se rastvaraju i tako nadražuju mokraćnu bešiku.

Posle dve nedelje, Malahov tvrdi da će prestati da vas bole zglobovi i kosti i da ćete videti da je ceo koštani sistem postao pokretljiviji. To znači da je lečenje lovorom uspjelo. Ako i dalje osećate bolove – ponovite kuru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar