Ova obloga ODMAH uklanja bol u leđima

Rešite se bolova jednom za svagda

Bolovi u leđima su sve učestaliji problem kod velikog broja ljudi. Osnovna greška kod bolnih stanja je mirovanje. Ono nimalo nije dobro.

Ukoliko ste neaktivni može doći do slabljenja samih mišića, pa čak i do zgrušavanja krvi u venama na nogama. Dakle prva stvar na koju je potrebno obratiti pažnju jeste redovno kretanje.

Umesto lekova, uvek je bolja opcija, isptrobati prirodna rešenja, a jedno vrlo efikasno rešenje je obloga od gline. Ona gotovo momenatalno telo oslobađa od bolova, a ako je koristite narednih 7 dana, bolovi se više neće vraćati.

Glina je jedan od najboljih prirodnih lekova koji ublažavaju bolove u leđima, a povoljno deluje i na bolove u zglobovima. Vekovima unazad se koristi u svrhu lečenja bolova mišića i leđa, a čak je i lekari preporučuju.

Bogata je mineralnim solima, kao i aluminijumom, kalijumom, natrijumom, gvožđem, bakrom, srebrom, olovom i magnezijumom.

Ovako se pravi obloga: 

Umesite glinu kao hleb, sa sirćetom i malo vode. U to sve dodaje se i malo samlevene i sitno iskidane koprive.

Tako pripremljena smesa stavlja se u najlon, mada i krpa može poslužiti. Bolno mesto se najpre premaže maslinovim uljem, a zatim se stavlja pripremljena obloga.

Ovaj postupak potrebno je primenjivati sedam dana za redom kako bi bol u potpunosti nestao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.