U trendu

Ovaj ukusni napitak pomaže da skinete višak kilograma: Najvažnije je popiti ga nakon jela

Prirodne infuzije i čajevi za mršavljenje su odličan dodatak dijetama za mršavljenje . Ne sadrže kalorije, ali su efikasne u sagorevanju masti i pomažu varenju. Neki nisu baš prijatni na ukus i teže se uzimaju bez dodavanja zaslađivača.

Danas ćemo, međutim, govoriti veoma bogatoj infuziji za mršavljenje. Reč je o čaju od nane. Osvežavajuće i sa prijatnom aromom i ukusom, to je idealno prirodno piće za mršavljenje.

Svojstva mente za gubitak težine

Među svojstvima nane ističe se poboljšanje protoka žuči u digestivnom sistemu. Žuč je neophodna za varenje masti. Iz tog razloga, menta će nam pomoći da izgubimo težinu. Ova biljka takođe smanjuje upale u stomaku i daje osećaj sitosti, tako da ćete unositi manje hrane.

Menta takođe ima opuštajuće dejstvo i pomaže u poboljšanju varenja, izbegavajući gasove i naduvavanje stomaka. Dakle, ako ga redovno uzimate videćete kako vam je stomak ravniji.

Kako da pripremite čaj od nane za sagorevanje masti

Priprema čaja od nane za sagorevanje masti je veoma jednostavna. Potrebno vam je samo nekoliko listova ove biljke i voda. Listove pažljivo oprati (5 će biti dovoljno za šolju) staviti da se kuvaju sa malo vode. Čim smesa provri sklonite sa ringle, stavite poklopac i ostavite da odstoji.

Kada piti čaj od nane da izgubite težinu?

Da biste iskoristili sve prednosti čaja od nane, najbolje je da ga pijete odmah nakon jela da biste lakše svarili hranu. Zimi želite da ga pijete toplog, a sada, leti možete da ga pijete hladan i sa nekoliko kapi limuna. Ako ste konstantni, uskoro ćete videti rezultate.

Najbolje infuzije za smanjenje stomaka

Ako vam se dopala infuzija nane za mršavljenje, sigurno će vas zanimati i druge infuzije za smanjenje stomaka, kao što su čaj od kurkume i crnog bibera ili dobro poznati zeleni čaj, koji je za neke najbolji čaj za postizanje boljeg stomaka.

Takođe možete da probate druge mnogo manje poznate čajeve za mršavljenje, kao što su plavi čaj ili rooibos . I jedno i drugo će vam pomoći u vašoj nameri da pokažete stilizovaniju figuru.

Pravi ključ za gubitak težine

Koju god infuziju da uzmete da biste smršali, morate biti svesni da nijedna nije čudesna niti će vas naterati da smršate bez daljeg zalaganja. Čajevi za mršavljenje su efikasni samo ako se kombinuju sa izbalansiranom ishranom.

Redovno obavljanje fizičkih vežbi i poboljšanje određenih životnih navika kao što su šetnja i penjanje stepenicama umesto liftom takođe će vam pomoći da ostvarite svoj cilj da izgubite težinu i da je održite za nekoliko nedelja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.