U trendu

Ovo je najmoćniji prirodni lek za otečene noge

Oticanje nogu može se javiti iz različitih razloga: temperatura, vaskularni problemi, bubrežni problemi, trudnoća, srčana insuficijencija, hormonalni poremećaji…

Ovaj problem ne treba uzimati olako, ali bolje je odmah posetiti lekara da utvrdi šta je tačno dovelo do otoka donjih ekstremiteta, piše “Dnevni“.

Narodna medicina ima širok arsenal svih vrsta lekova protiv edema, ali, nažalost kad do njih dođe, najefikasniji od njih je infuzija peršuna, koja efikasno, ali nežno uklanja višak tečnosti iz tela.

Da biste pripremili ovaj zdravi napitak peršuna za uklanjanje nadutosti, biće vam potrebni i listovi i stabljika, odnosno cela biljka. Temeljno ga operite i provucite kroz mlin za meso. Stavite masu u termos, sipajte 500 ml ključale vode. Pustite da se piće odstoji celu noć, procedite ga ujutro i iscedite. Ova količina tečnosti izračunava se za 1 dan, treba je piti u 3 doze.

Uzimajte napitak 2 dana zaredom, zatim napravite pauzu 3 dana, a zatim ponovo pijte lek 2 dana. Bukvalno sledećeg dana primetićete smanjenje otoka na nogama i lako možete obuti svoje omiljene cipele.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.