U trendu

Samo 2 šolje ovog čaja preporodiće vaš organizam: Prvi spas za urinarne infekcije

Ne biste verovali da su niti koje vam stalno smetaju kod ove biljke zapravo čudotvorne.

Ako ste nekada pokušavali da očistite klip kukuruza sigurno ste primetili niti koje vam stalno smetaju. To je kukuruzna svila koju nikako ne treba bacati jer je bogata proteinima, manganom, kalijumom, biljnim vlaknima…

Upravo ovaj čaj jedan je od najjačih prirodnih diuretika koji če vaš organizam očistiti od bakterija, pomoći će vam u izlučivanju mokraće, ali će i biti od pomoći kod upale bešike, ali i kod kamena u bubregu i kod urinarnih infekcija.

Dobar je zato što takođe ubrzava cirkulaciju, pomaže kod mršavljenja, smanjuje skupljanje vode u zglobovima, a takođe pomaže i kod predmenstrualnoh bolova.

Pored ovih blagodeti on je dobar i za detoksikaciju čime olakšava rad jetre, a takođe je dobar i za smanjene bole u zglobovima, nastalih usled reumatskih bolesti.

Kako nabaviti ovaj čaj?

Ako ste se pitali gde možete da nabavite ovaj čaj odgovor je vrlo jednostavan. Možete ga nabaviti u obližnjoj zdravoj hrani.

Priprema:

Potrebno je da jednu kašičicu ovog čaja sipate u šolju koju ćete zatim preliti toplom vodom, a nakon toga ostaviti čaj da odstoji nekoliko minuta. Zatim ga procedite i pijte jednom dnevno, a najviše 3 puta tokom dana. Ne preporučuje se da ga pijete ovaj čaj pred spavanje. Takođe, nemojte koristiti zaslađivače.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.