U trendu

Snažan narodni lek za imunitet: Kombinacija ove dve namirnice leči i najuporniji kašalj

Za jačanje imuniteta, čišćenje organizma, preporučujemo najefikasniji narodni lek, a riječ je o kombinaciji belog luka i mede, koji deluju antibiotički i podstiču cirkulaciju.

Pripremaju se tako što iseckate 2-3 čena belog luka i stavite ih u teglicu sa medom. Ostavite smesu da odstoji sve dok se ne sedini. Dovoljno je da uzimate jednu kašiku ovog leka svako jutro 7 dana uzastopno i vaš organizam će doživeti neverovatnu promenu.

Podiže imunitet

Kombinacija meda i belog luka pojačava snagu vašeg imunog sistema, što je važno ako se borite protiv neke bolesti, ali i kada želite da zaštitite organizam.

Štiti srce

Ova mešavina čisti krvne sudove, podstiče cirkulaciju i na ovaj način štiti srce.

Leči upalu grla

Med i beli luk imaju visoko antiupalno dejstvo, pa su veoma dobri za suzbijanje infekcije grla.

Pomaže kod dijareje

Uz pomoć ove smese možete da ojačate vaš digestivni sistem i na taj način uklonite svaku infekciju. Samim tim rešićete problem retke stolice.

Leči suvi kašalj

Med i beli luk su izuzetni u razbijanju guste sluzi, koja se taloži u dnu vašeg grla i tako izaziva suvi kašalj. Ova kombinacija razvodnjava sekret i uklanja upalne procese. Isto važi i za sinuse.

Pomaže kod gljivičnih infekcija

Gljivice mogu da napadnu različite delove vašeg tela, ali ova mešavina je prava antibakterijska bomba, koja deluje i u ovom slučaju. Najbolje je koristiti je preventivno, jer sprečavate mogućnost bilo kakve infekcije.

Vrši detoksikaciju

Smesa meda i belog luka je prirodni detoks organizma. Koristeći ovaj lek, vi dajete svom organizmu drugu šansu, jer med i beli luk oslobađaju vaše telo svih otrova koje ste prethodno uneli.

Treba napomenuti da je ovaj prirodni lek izuzetno dobar i za stabilizaciju holesterola.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)