U trendu

Stavili beli luk u čarape i zaspali, ujutru nisu mogli da veruju šta se dogodilo

Eksperiment koji donosi savršene rezultate

Blogerka Dženifer Tompson je isprobala jedan trik sa belim lukom kako bi proverila njegovo dejstvo na organizam, a da ga ne okusi.

Naime, ona je jedno veče pre odlaska u krevet obula vunene čarape u koje je prethodno stavila luk, te tako zaspala.

„Ne možete ništa da izgubite ako se odlučite da proverite ovu metodu“, rekla je ona i dodala da se bukvalno preko noći oslobodila 90 posto simptoma alergije.

Ona je između ostalog rekla kako je i svom partneru dala luk da stavi na stopala. Nakon toga, ujutru kada su probudili razmenili su utiske.

Blogerka tvrdi kako je osetila delovanje već nakon 20 minuta, u predelu grudnog koša.

„Dobila je“ i kiselinu, a zatim je osetila toplotu u glavi. Desetak minuta nakon toga oči su počele da joj suze oči kao da je upravo seckala luk za ručak, a njen dečko osetio je ukus luka u ustima. Sve su to pokazatelji da se zaista nešto dešava u organizmu, kao i da su se različiti sastojci iz luka apsorbovali u organizam, rekla je Tomson.

Ni ona ne može da veruje kako je moguće da se samo nakon jedne noći s lukom na stopalima rešila kašlja i kijanja koji su joj zadavali velike muke sa disanjem.

Iako je odlučila da ovo sprovodi i ubuduće, svojim čitateljima na blogu otkrila je da je postupak ponovila još samo jednom.

Ako stavite luk na stopala ublažićete simptome prehlade, virusa i groznice, a ono što je posebno zanimljivo jeste da će luk ukloniti neprijatne mirise i pročistiti krv.

Prema njenim rečima, simptomi alergije se nisu svratili.

Luk je bogat supstancama koje sadrže sumpor, a koji pomažu da se telo oslobodi toksina, teških metala, naročito iz jetre.

Pored toga, sadrži jake antioksidanse koji deluju na holesterol, sprečavaju krvne ugruške, smanjuju simptome astme, hroničnog bronhitisa, pomaže u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija, dok mnogi tvrde kako deluje i antikancerogeno.

(Večernji)

3 komentara
  1. gaga

    ja sam isprobala i iskreno deluje,a sto se tice smrada nogu to nije tacno nusta ne smrdi,probajte pa vidite rezultat.Ja sam umesto vunenih carapa koristila obicne pamucne ali sam pre toga stavila najlon kese u carape,cisto da mi svo dejsto luka odradi kako treba

  2. Anonimni

    Kad osjetim da cu biti bolesna uzmem cijelu glavicu bikelog luka i pojedem…sa medom. Nakon dva sata ustanem zdrava i puna energije. Tesko ga je progutati ali funkcionira 100% . Provjereno.

  3. Adolf

    Uglavnom,smrdeće vam noge još više nego inače,to je sigurno.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike