U trendu

Svakoga dana jela beli luk na prazan stomak, desilo joj se nešto neverovatno sa organizmom

Jedan od najmoćnijih saveznika vašeg zdravlja svakako je beli luk, a njegovo konsumiranje na prazan stomak čini čuda za organizam kakva niste mogli ni da zamislite.

Beli luk je moćan antibiotik i antioksidans, pa tako štiti vaš želudac od infekcija i bolesti.

Jedna žena koja je imala problema sa visokim pritiskom jela ga je svaki dan pre obroka, jer tako nije postojalo ništa drugo u želucu što se mešalo i asimiliralo hranjive materije u belom luku. Ovo je bio najlakši i najsigurniji način da održava krvni pritisak pod kontrolom.

Najbolje od svega je što možete da ga uzimate jednom dnevno, a nema nikakve nuspojave kao što je slučaj kod raznih lekova.

Upale bilo koje vrste mogu se sprečiti i izlečiti belim lukom. Oni koji pate od artritisa mogu da imaju neizmerne koristi od luka. Konsumiranjem belog luka na prazan stomak ne samo da će vam pomoći u borbi protiv simptoma artritisa već i protiv bolova u vezi s tim.

Šta će se dogoditi ako jedete beli luk svaki dan?
Ova čudesna biljka vas čuva na odstojanju od infekcije, gljivica, bradavica, bakterija i svih ostalih bakterijskih infekcija. U slučaju da ste već žrtva neke od ovih infekcija, uzmite beli luk jednom dnevno i osećaćete se mnogo bolje u roku od nekoliko dana.

Slab imuni sistem je danas uobičajena pojava. Zbog pada imunog sistema često dođe do prehlade, gripa, nosnih alergija i ozbiljnijih oboljenja. Kada je vaš imuni sistem jak, on je u stanju da vas štiti.

Beli luk vam daje snagu. Jedan čen belog luka ima 12 mg kalijuma, 5 mg kalcijuma i 100 sumpornih jedinjenja. Veoma koristan je i za pluća. Pomoći će vam u prevenciji i lečenju oboljenja respiratornih organa. Može čak sprečiti upalu pluća, bronhitis, zagušenja, kašalj i još mnogo toga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар