U trendu

Trik za rešavanje stomačnih problema: Popijte čaj, a onda uradite 1 stvar

Čaj od kamilice imaće bolje dejstvo ako ga ispijete ovako – dodaju mu se dva sastojka a važno je šta ćete uraditi sledeće da bi imao efekat na želudac!

Čaj od kamilice jedan je od najblagotvornijih koje možemo imati u kućnoj apoteci, jer rešava brojne probleme kao što su nesanica, stomačne tegobe, nadimanje, gasovi… Srpski travar i novinar Momčilo Antonijević podelio je neobičan način za korišćenje čaja od kamilice u rešavanju stomačnih problema.
„Kamilica se toplo preporučuje svima koji imaju probleme sa želucem“, navodi on na svom blogu i dodaje da je kamilica odlična preventiva tokom sezone virusa jer deluje antiseptično i podstiče organizam da stvara bela krvna zrnca.

Napravite čaj od jednakih količina kamilice, nane i matičnjaka. Popijte šolju ovog čaja u malim gutljajima, a onda lezite.

„Posle ispijenog čaja treba leći par minuta na leđa, pa se okrenuti na levi, pa na desni bok i na kraju dva minuta ležati na stomaku. Na taj način se ispiraju svi zidovi želuca“, objasnio je on na blogu „Snaga bilja“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar