U trendu

Ah, ti nemački putevi: Tek nakon 50 km shvatio da je zaboravio trudnu ženu

Mlada porodica koja se vozila auto-putem od Gornje Bavarske do Severne Rajne-Vestfalije tokom noći između subote i nedelje neće uskoro zaboraviti tu vožnju. Vozač automobila, njegova trudna žena i njihovo 11-mesečno dete zaustavili su se na odmaralištu neposredno pre izlaska iz Pomersfeldena. Ali, putovanje su nastavili samo otac i beba, bez trudne 28-godišnjakinje.

Kako prenosi Fenix magazin, trudnica je htela da sa detetom sačeka muža u automobilu dok je on otišao do toaleta, ali onda je i ona spontano odlučila da ode do toaleta.

Čini se da muškarac to nije primetio nakon povratka u automobil i počeo je vožnju bez svoje trudne drage. Ona je, pak, verovatno pomislila da se našla u „pogrešnom filmu“ kad je došla na parking, a automobila i porodice nije bilo. Bez jakne i bez telefona, obratila se ljudima u blizini, koji su pozvali policiju.

Vozač je tek nakon 50 kilometara shvatio da je njegova supruga još uvek na odmaralištu, pre nego što se odmah okrenuo i vratio po nju. Ali, u isto vreme je policija trudnicu odvezla prema muškarcu u policijskom automobilu. Srećom, nakon nekog vremena porodica se pronašla negde na auto-putu A3.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)