U trendu

BMW-om srušio motor i nastavio da vozi, brzo je uhvaćen (video)

Kamera je zabeležila još jedan slučaj saobraćajne nesreće koji ide u prilog tezi o vozačima BMW-a. Ovog puta se radi o neopreznom vozaču BMW-ovog džipa koji je snimljen na putu u Poljskoj.

Kamera iz automobila snimila je BMW X5 u trenutku kad je udario skuter u vožnji i oborio vozača. I tu bi još oni dobronamerni mogli reći da se svakome to može dogoditi, naročito u slučajevima kad se vozači skutera provlače između vozila i nepredvidivo menjaju smer kretanja. Ipak, ukoliko li pažljivije pogleda snimak, vidi se da je skuter pravilno vozio, a BMW mu je ušao u putanju.

Međutim, ovde je daleko veći problem što je vozač BMW-a nastavio da juri i nakon nesreće. Dva vozača su svojim automobilima odmah pokušala da ga spreče u pokušaju bega s mesta nesreće, kako će policija sigurno okarakterisati njegov postupak. Naknadne informacije od autora videa su da je vozač BMW-a napustio vozilo i pobegao. Policija ga je vrlo verovatno identifikovala preko automobila, ali nije poznato da li je uhapšen i lišen slobode.

Sreća u nesreći je da je vozač skutera imao kacigu pa udarac glavom u asfalt nije uzrokovao fatalne povrede.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.