U trendu

Napušten Ferari na suncu 17 godina, nije mu velika cena (video)

Do engleskog Jutjubera došle su glasine o zapuštenom i ostavljenom Ferariju Testarossi koji već 17 godina stoji na putu ispred jednog imanja na Portoriku. Saznao je da je automobil još u posedu prvog vlasnika koji ga je i doveo na ostrvo. Međutim, pre 17 godina ga je parkirao ispred dvorišta kuće na strmoj padini i više ga nije pokrenuo.

Automobil je nekada navodno vozio sin Sadama Huseina, Udaj Husein, a automobil je poslednji put bio viđen 2012. godine u Iraku.

Engleski Jutjuber Ratarosa uspeo je da nagovori vlasnika da mu pošalje snimak automobila i tako je otkrio da iako je Testarossa sigurno videla bolje dane da nikako nije za otpis. U videu se vidi oštećena boja od stajanja na suncu kao i uništeni kožni enterijer, što sve može da se reši.

Kako prenose mediji, vlasnik je tražio 30.000 dolara za Testarossu što nije uopšte visoka cena s obzirom da su im cene trenutno preko 100.000 evra u Evropi, i iako bi se nakon restauracije mogao ostvariti profit, kada se uračunaju troškovi transporta u Veliku Britaniju, jutjuber je zaključio da mu se ta avantura ipak ne bi isplatila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.