U trendu

Očistio zaleđeno staklo na automobilu jednim potezom i zaludeo internet, ovo nikad niste videli (video)

Nije ni malo prijatno dok cupkate na hladnoći i pokušavate da očistite staklo na šoferšajbni na kojoj se skupe naslage leda tokom noći. Većina vozača koristi lopatice odnosno strugalice za led.

Stručnjaci za automobile i automehaničari su savetovali da se izbegava polivanje vrele vode na zaleđeni vetrobran jer to može dovesti do pucanja stakla. Ukoliko koristite grebalice rizikujete da izgrebete staklo.

Čak i kad nema snega dovoljno je da se temperatura tokom noći spusti ispod nule pa da se stakla zalede. Međutim, nedavno se na duštvenim mrežama pojavio vrlo neobičan način za brzo i efikasno uklanjanje leda sa stakla automobila. Mnogi koji su ga isprobali tvrde da deluje pa ne čudi što se ovi snimci dele i šeruju, jer su ljudi na Tik Toku poludeli za ovim neobičnim trikom.

@ekwthegamer

How to get ice off your windshield the easy way #fyp #fypシ #shocking #mindblown #tiktoktips

♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Kako se vidi na snimku koji je postavio jedan od korisnika mreža muškarac je najpre pokušao sa kreditnom karticom da oguli led, ali nije išlo. A, onda se dosetio. Vratio se u kuću i običnu, plastičnu kesu napunio hladnom vodom iz česme zatvorio je da ne curi a potom tom kesom s lakoćom uklanjao led na šoferšajbni.

Usledile su brojne reakcije na njegov post. – Ja samo sipam hladnu vodu na staklo i led odmah nestane.

– Da li neko od vas čuo za tečnost za pranje stakla?

– Možete da naprskate alkohol, led odmah spada a ostaju vam besprekorno čista slatka.

(Espreso/Srecnarepublika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar