U trendu

Trik za čišćenje auta koji malo ko zna: Potrebna vam je samo 1 sitnica

Na Tik Toku dele se brojni saveti za gotovo sve oblasti života od ulepšavanja do zdravlja. Najpopularniji su saveti za čišćenje, a brojni eksperti iz ove oblasti zasita imaju vrlo korisne savete.

Snimak koji je na ovoj društvenoj mreži imao više miliona pregleda je savet kako da uklonite prljavštinu, a posebno nakupljenu masnoću sa šoferšajbne na automobilu. Skorela masnoća nekad je toliko jaka da ne pomaže ni hemija koja uz to može da ošteti auto.

Naime, jedan čovek šokirao je sve ljude na mrežama kad je pokazao na koji način on čisti zaprljanu i zamašćenu šoferšabjnu. Umesto skupe i jake hemije on koristi samo jednu namirnicu koju svako ima u svojoj kuhinji.

@chegeceping

Car tricks that 90% of people don’t know!#fpy#fyp#tiktok#fypシ#foryoupage#foryou#fypage#fy#foryourpage#drivingtips#tips#learnontiktok#howto#goodpoint

♬ 原聲 – 车哥测评

Kako se vidi na snimku on je uzeo jedan veći krompir, presekao ga na pola i s njim istrljao staklo na automobilu. Potom je sve isprao vodom i šoferšajbna je zasijala kao nova. Isto je uradio i sa bočnim retrovizorima gde se tokom kišnih dana skuplja kondenzacija. Nakon što je i retrovizor istrljao sa krompirom i isprao ogledalo je bilo ne samo besprekorno čisto već se voda više nije zadržavala na staklu. Razlog za to je supstanca koju ima krompir a koja sprečava kondenzaciju i magljenje stakala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)