U trendu

Znate li koju marku voze vozači koji najviše psuju? Ne, nije BMW

Svakome se desi da se iznervira u saobraćaju, ali vozači jedne marke prednjače u psovkama koje izgovaraju tokom vožnje. I ne, nisu vozači BMW-a, koji važe kao najbahatiji na drumovima.

Internet portal casino.online ispitao je 2000 britanskih vozača psuju li dok su za volanom i koliko često, kako bi izračunao njihovu stopu psovanja, piše britanski The Sun.

Portparol sajta Piter Jejts rekao je: “Nekada smo o vozačima Škode mislili kao o tipovima koji se ne petljaju u tuđe živote i prilično su blage naravi. Ali naša otkrića pokazuju da je to ovih dana daleko od istine.”

Naime, vozači Škode najviše psuju na putevima, pokazala je anketa. Oni psuju barem jednom za svake 104 reči koje izgovore za volanom, kažu istraživači.

Najblaži su vozači Tesle

Vozači Range Rovera ne zaostaju za vlasnicima Škode, izgovarajući jednu psovku na 106 reči dok su na putu.

BMW je sledeći najgori, čiji vozači izgovore neku prostotu svakih 109 reči.

Vozači Forda su na četvrtom mestu, izgovarajući jednu psovku na svakih 111 reči. Njima u korist mora se konstatovati da vozači Ford Transita psuju nešto manje i krivi su za psovanje samo jednom na 114 izgovorenih reči, prenosi Index.

Ipak, blagi vozači Tesle dopuštaju sebi da “kunu” svoje kolege vozače samo jednom u svakih 145 reči, pa važe za najkulturnije.

Marke čiji vozači najviše psuju:

 1. Škoda
 2. Range Rover
 3. BMW
 4. Ford
 5. Nissan
 6. Volkswagen
 7. Toyota
 8. Opel
 9. Mini
 10. Mercedes
 11. Lexus
 12. Tesla

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar