U trendu

5 laži u koje majke poveruju kada dobiju bebu

‘Više nikada neću moći…’ najčešća rečenica koju možemo čuti od žene koja je postala mama prvi put. Pogledajte u šta sve majke zaista poveruju, iako to apsolutno njije tačno.

Nikada više neću spavati noću

Fizički bi bilo nemoguće da bilo koja mama zauvek ima loš san. Imajte uvek na umu da je ovo samo faza. Vaše dete će početi da spava tokom noći. I vi ćete. Doći će dan kada ćete prespavati noć i probuditi se sveži.

Neću više putovati ni raditi neke zabavne stvari

I mame su ljudi. Da, neko vreme ćete ipak morati da budete bliže svojoj kući, ali doći će vreme kada ćete ponovo imati vremena za sebe. Izlazićete sa prijateljima, ići ćete na putovanja i imati raznorane avanture. Bićete opet ono što jeste.

Telo mi je uništeno

Okej, vaše telo možda izgleda zaista loše, lice su progutali tamni podočnjaci i ne možete da zamislite normalno sedanje na stolicu. Bićete začuđeni kada primetite koliko je telo u stanju da se menja da napravi bebu, ali u isto vreme i da se tako vrati u svoje staro stanje. Možda neće biti identično kao pre bebe, ali će biti prilično slično. Samo dajte sebi vremena.

Nikada više nećemo biti sami suprug i ja

Deca ne okupiraju samo kuću, već i spavaću sobu. Ali znate šta – ovo je samo privremeno. S vremenom će se deca smestiti u svoj prostor. Spavaće i odlaziće u jednom periodu i u školu. Ne odustajtajte od romantike sa suprugom još.

Nikada neću skinuti ovu odeću i izaći iz kuće

Sa prvom bebom zaista imate osećaj kako ste uvek u nekoj staroj i isprljanoj odeći. U jednom trenutku u bliskoj budućnosti ćete se srediti, našminkati i izgledati savršeno. Verujte nam na reč!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar