U trendu

Ćerka slavnog fudbalera rođena je sa moždanim udarom, a danas je top manekenka (foto)

Kažu da su bebe hrabrije od odraslih. Da se ničeg ne plaše pa su stoga čim se rode spremne za najveće izazove. Ovo je potvrdila i Izabela Nevil, trinaestogodišnja ćerka bivšeg engleskog fudbalskog reprezentativca Fila Nevila.

Još u maminom stomaku je Izabela morala da se bori za život. Pre rođenja doživela je moždani udar a lekari su joj, kada je ugledala svetlost dana predviđali 24 sata života.

Preživela je zahvaljujući aparatima koji su joj pumpali krv ka srcu i plućima, ali preživela je i zato što je bila uporna. Nije želela da odustane. A danas?

Danas sa 13 godina obožava da pozira, ide u školu i laganim korakom se kreće ka modnim vrhovima sveta.

View this post on Instagram

Photo shoot 🎀📸

A post shared by Isabella Neville (@isabellaneville) on

Iako je sa 18 meseci imala sve predispozicije za dijagnozu cerebralne paralize, ona je i to svojom voljom i upornošću roditelja pobedila i danas, iako ima manjih problema sa kretanjem, odrasta bezbrižno i u modnim katalozima nije označena kao osoba sa invaliditetom.

Ne samo da može da trči, hoda i bavi se sportom, postigla je još jedan san – potpisala je ugovor sa vrhunskom modnom agencijom.

„Nikada nisam mislila da ću videti ovaj dan“, rekla je Izabelina mama i supruga fudbalera Džuli Nevil, prenose britanski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.