U trendu

Deca predodređena za sreću: Ova imena privlače novac i bogatstvo

U numerologiji pored datuma rođenja, posebna moć se daje imenima. Smatra se da svako ime poseduje određeno značenje i simboliku, ali i da svako slovo u imenu ima posebnu brojčanu vrednost na osnovu koje se tumače karakteristike osobe, sreća, budućnost.

Za neka ženska imena se veruje da privlače sreću, neka su simbol ljubavi, označavaju proleće, dok se za neke, prema numerolozima može smatrati da privlače obilje i novac.

Kako biste izračunali broj svog imena, važno je da sastavite brojeve kojima pripadaju slova vašeg imena, sve ih saberete dok ne dobijete jednocifren broj:

Kojim slovima pripadaju koji brojevi:

A, I, J, Q, Y: 1

B, R, K: 2

C, Ć, Č, G, L, S, Š: 3

D, Đ, LJ, M, T: 4

E, H, N, X: 5

NJ, U, V, W: 6

O, Z, Ž: 7

F, P 8

Na primer, ako je vaše ime Marina, sabirate na sledeći način: M + A + R + I + N + A = 4 + 1 + 2 + 1 + 5 + 1 = 14 Zatim sabirate 1+4 = 5 U ovom slučaju broj imena je 5.

Kada je reč o ženskim imenima koja privlače bogatstvo i novac, u numerologiji postoje tri broja sa najboljom finansijskom energijom – 6, 7 i 8. Šest simbolizuje kreativnost, sedam – ​​veliku sreću u svim oblastima, ali se izdvaja broj 8, koji simbolizuje uspeh sa novcem.

Ukoliko je broj vašeg imena 6, 7 ili 8, prema numerolozima, postoje velike šanse da u životu ostvarite bogatstvo i privučete energiju novca.

Ipak, važno je da znamo da sve u životu zavisi od našeg truda, posvećenosti i ostvarenja ambicija. Takođe, negovanje zahvalnosti za ono što već imamo može pomoći da privučemo više. Ovo su zanimljivi proračuni, ali bez obzira koji broj dobijete, ako se potrudite i materijalno posmatrate kao važnu stvar u životu, ali ne najbitniju, možete ostvariti svoje snove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.