U trendu

Dečaku niko nije došao na proslavu rođendana, a onda se dogodilo čudo (foto)

Jednom dečaku iz Kanade srce je bilo slomljeno kada mu na proslavu rođendana nije došao baš niko, ali je zatim dobio najdivnije čestitke i to od potpunih stranaca.

“Moj sin Kade je sinoć organizovao proslavu 11. rođendana. Niko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli”, napisao je na Tviteru dečakov otac Džejson Ford,uz fotografiju svog sina koji je ipak s osmehom na licu pozirao kraj rođendanske torte.

Tata je odlučio da pokuša da uteši Kadea pa je svoje prijatelje na Tviteru zamolio da mu “pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku”. Ta objava je postala viralna i niko se nije nadao da će se javiti i brojne poznate ličnosti koje su ulepšale dan dečaku.

Kadeu su 11. rođendan, između ostalih, čestitali glumac Ben Stiler, kanadski premijer Džastin Trudo, igrači njegovog omiljenog hokejaškog kluba i hiljade drugih ljudi.

“Ne možemo ni da shvatimo šta se danas dogodilo. Kade i ostatak porodice su zadivljeni. Svakome ko je poslao Kadeu poruku – hvala od srca. On je neverovatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti”, dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će pokrenuti lavinu tolikog broja dobrih želja za svog sina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.