U trendu

Genijalno kako je otac naterao decu da pospreme sobu – Tajna je u 1 stvari

Jedan domišljati otac podelio je jedinstveni trik pomoću kojeg uvek može da natera svoju decu da pospreme sobu, prenosi Daily Record. Nakon dugogodišnje „borbe“ s klincima, pronašao je rešenje koje su drugi roditelji proglasili „genijalnim“.

Čad Mekhant otkrio je na Fejsbuku da decu jako teško natera da pospreme nered u sobi, pogotovo posle jela, pa je dobio sjajnu ideju.

– Uvek im govorim da ne jedu u sobi i da prljavo suđe vrate u kuhinju. Rekao sam im da će im se miševi pojaviti u sobama. Dosadilo mi je da upozoravam na istu stvar pa sam odlučio da im očitam lekciju. Otišao sam u trgovinu i kupio crnu rižu. Postavio sam male hrpice po sobi u njihovim ormarima, ispod kreveta i čak ispod pokrivača. Izgleda kao mišji izmet pa su bili van sebe od straha. Nepotrebno je reći, više nemamo problema oko čišćenja sobe – napisao je Mekhant uz fotku pirinča.

So, I have teenage kids. I’m always arguing with them about not eating in their room, returning dirty dishes to the…

Posted by Chad McHunt on Saturday, April 17, 2021

Njegova objava podeljena je gotovo 90.000 puta, a drugi roditelji zahvalni su mu što je trik podelio s njima i zakleli su se da će ga i sami isprobati na svojoj deci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar