U trendu

Hrabri šestogodišnji dečak spasio sestricu od pobesnelog psa, dobio 90 šavova (foto)

Šestogodišnji Bridžer Voker iz američke savezne države Vajoming rizikovao je svoj život kako bi od pobesnelog komšijskog psa spasio mlađu sestricu.

Kad je pas 9. jula napao njegovu sestru, mališan je hrabro uleteo, a pas ga je izgrizao po licu i glavi. Uprkos povredama, uspeo je da zgrabi sestrinu ruku i pobegne sa njom na sigurno.

View this post on Instagram

My nephew is a hero who saved his little sister from an attacking dog. He, himself, took on the attack so that the dog wouldn’t get his sister. He later said, “If someone was going to die, I thought it should be me.” He got home from the hospital last night. I know it’s a long shot, but I’m reaching out to the Avengers and other heroes so that they can learn about this latest addition to their ranks. Please, check your DM’s for my sweet nephew’s story. @tomholland2013 @chrishemsworth @robertdowneyjr @markruffalo @prattprattpratt @twhiddleston @chadwickboseman @vindiesel @chrisevans @vancityreynolds @thehughjackman Edit: I never expected my sweet nephew’s story to reach so many. Please, follow my other post (I only have two so far 😅) for the latest info regarding my sweet nephew and his family.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Njegova teta Niki Voker na društvenim mrežama je napisala da je Bridžer dobio 90 šavova.

„Moj nećak je junak koji je spasio svoju seku od napada psa. On sam je primio ugrize kako pas ne bi dohvatio njegovu sestru“, opisala je.

„Ako je neko trebalo da umre, mislio sam da to treba da budem ja“, prenela je tetka dečakove reči.

Hrabri šestogodišnjak je odmah odvezen u bolnicu. Trenutno je kod kuće na sigurnom, a već ima osmeh na licu.

Kako prenosi 7News, Bridžer i njegova porodica ne mrze psa ni njegovog vlasnika nakon ovog napada.

„Ne zameramo im ništa, zbog celog ovog događaja, naše porodice su još bliže“, rekla je Niki.

Njegova teta nije tražila donacije za dečaka, već je one koji žele i mogu da pomognu uputila da uplate donaciju udruženju Wounded Warrior Project koja brine o ranjenim vojnim veteranima ili organizaciji Mission 22 koja je posvećena sprečavanju samoubistava među vojnicima.

Niki je u svojoj objavi na Instagramu označila i mnoge filmske superheroje i pozvala ih da pozdrave Bridžera, najmlađeg među njima, a neki su joj se javili u komentarima i poručili da su pravi heroji ovog sveta oni koji živote drugih stavljaju ispred svog i poželeli mu brz oporavak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar