U trendu

Ljudi šokirani imenom koje su roditelji odabrali za sina: „U zatvor, odmah“

Biranje imena za bebu mnogim roditeljima predstavlja veliki problem. Jedni se trude da za svoje potomke obezbede originalna, drugi moderna, a treći tradicionalna imena.

Ipak, jedna mama na TikToku, podelila je sa svojim pratiocima priču u kojoj objašnjava koja sve imena su bila u opticaju, pre nego što su se ona i njen suprug sinu dali ime Seven Simba (eng. Seven – sedam).

Naime, mlada mama, Britani Meri Dejvison, na TikToku je ispričala da su pre konačne odluke razmišljali o imenima Tedi, Blu, Finiks, Mogli i Kilijan, ali da je na kraju izbor okončan potpuno neobičnim imenom – Seven Simba.

Kako to obično biva sa ovakvim i sličnim temama, Britnin video je bio povod za gomilu komentara i polemika na pomenutoj društvenoj mreži, i dok je većina osuđivala izbor, bilo je i onih kojima se ime dopalo.

Majka je napisala da će njen sin kada odraste moći da promeni ime ukoliko mu se ne bude sviđalo, istakavši da broj „sedam“ za njihovu porodicu ima posebnu važnost.

„Nema šanse da se tvoj sin zove Sedam Simba“, „Mora da se šališ. Je li to ozbiljno???“, „U zatvor, odmah“, bili su samo neki od negativnih komentara na izbor bebinog imena, a bilo je i onih kojima se svidelo:

„Slatko!! Sin Erike Badu se zove Sedam. takođe mi se sviđaju Finiks i Kilijan.“, „Sviđa mi se ime. Tvoje dete će ga voleti kada poraste. Nema takvog imena. Moja majka je mrzela što sam sinu dala ime Genon, ali joj se posle svidelo.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.