U trendu

Mama doji bebu iz samo jedne dojke, pokazala je kako joj izgledaju grudi

Ebi Herbert, 25-godišnja mama koja je u januaru 2021. rodila devojčicu Popi, brzo nakon porođaja uočila je da novorođenče preferira jednu dojku, ali nije se time previše zamarala. Ipak, onda je uočila da joj je desna dojka postala puno veća od leve. Problem je šokirao pa je o njemu progovorila i na TikToku kako bi saznala od drugih majki da li je to normalno.

@abbieherbert_

Where my uneven bahoobie girls at? #mom #momsoftiktok #momlife #relatable #itsnotajoke #fyp #4u #trend #newtrend #viral #TreatiestCupContest #help #surprise #react #reaction

♬ HOW DOES IT FEEL TO LIVE MY DREAM – 😀

“Ovo je nešto što vam niko neće reći nakon porođaja. Popi voli da sisa, ali tačno zna koju stranu voli. To je desna strana. Eto, a mene niko nije upozorio šta bi u tom slučaju moglo da se dogodi”, ispričala je Ebi u sad već viralnom videu. Potom je pokazala desnu dojku, vidno veću od leve.

“Tvrda je kao kamen, nije implantant. To je samo moja dojka. A druge kao da nema. Da li je ovo normalno? Hoće li se ikada vratiti na staro? Može li iko da mi pomogne”, zavapila je.

Sudeći prema komentarima, reč je o prilično učestalom stanju.

“Dobrodošla u klub”, “Pokušaj da je nateraš da jede i iz leve dojke ili počni da se izmlazavaš s te strane”, “Puno beba preferira samo jednu stranu”, pisale su žene u komentarima.

Ebi je za BuzzFeed ispričala da je njenoj ćerkici od početka bilo zgodnije da sisa s desne strane.

“Zato sad ta strana stvara preterane zalihe i proizvodi više mleka od leve. Situacija je tim gora jer prespava 12 sati tokom noći, pa jedva čekam da se probudi i da je nahranim”, otkrila je.

Levu dojku je pokušavala da izmlazava, ali nije pomoglo.

“Nema veze kako moje grudi izgledaju, srećna sam jer moja devojčica može i voli sisati. Bez obzira na to kako hranite svoju bebu, najvažnije je da nije gladna”, zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar