U trendu

Mama podelila genijalan trik za sprečavanje dečjih izliva besa u prodavnici

Jedna pametna i snalažljiva mama pronašla je jednostavan, ali genijalan roditeljski trik kako bi izbegla dečje tantrume u prodavnicama i supermarketima.

Budući da je prednovogodišnji period veoma stresan za sve roditelje, svaki roditelj zna da je izbor najboljih novogodišnjih igračaka koje će dete dobiti ispod jelke od najveće moguće važnosti. Ipak, dok su police prodavnica prekrivene primamljivim igračkama, dečji ispadi besa u supermarketima praktično su neizbežni.

Srećom, ova mama podelila je genijalnu metodu odvraćanja pažnje deci od sloma kad su očarani igračkama i poslasticama za koje im je rečeno da ne smeju da dobiju u ruke Nove godine.

Metoda „fotografija“

Kristina Vats na Facebooku je podelila svoj „najneverovatniji roditeljski trik ikada“ koji uključuje jednostavno fotografisanje igračke koju vaše dete želi.

Kristina je objasnila da će samo fotografisati svoju ćerku kako drži poklon koji želi, a zatim ga „poslati Deda Mrazu“ da ga donese na Božić. Umesto toga, ona čuva fotografiju u svoj telefon ili je prosleđuje onome ko planira da kupi božićni poklon za njeno dete.

Napisavši ovaj genijalan savet na Fejsbuku, dodala je: „Naši odlasci u prodavnicu nekad su bili mnogo bolniji u ovo doba godine. Igračke su posvuda… i naravno da moja deca ŽELE SVE. Naravno, volela bih da imam slatku, dobro vaspitanu, skromnu, mirnu decu, koja ne traže sve stvari… ali nemam.“

Kristina tvrdi da je ova tehnika oduvek funkcionisala. „Čarobno je. Bez suza. Bez besa“, pohvalila se.

Veliki broj mama pohrlio je da u komentarima da svoj savet, dok je još hiljade lajkovalo korisnu objavu.

„Radim to stalno, a moj sin sad ima šest godina. Funkcioniše savršeno“, napisala je jedna, garantujući da metoda usjeva.

Druga je napisala: „O moj Bože! Moram to da počnem da radim!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar