U trendu

Maša i Medved na ledu u aprilu u Kombank areni

Crtani koji je opčinio mališane širom sveta, luckasti Maša i Medved upustiće se u novu avanturu i to na ledu u sred Kombank arene, 1. i 2. aprila.

Jedinstvena ledena predstava kreirana je prema originalnim motivima ove ruske animirane bajke koja je oborila sve rekorde gledanosti i zvanično se prošle godine našla na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na „Jutjub“ kanalu sa preko 18 milijardi pregleda.

Kako bi mališani mogli i uživo da prisustvuju pustolovinama Maše i Mede, Arena dovodi prvi put u Srbiju originalnu, licenciranu predstavu „Maša i Medved na ledu“, jedinstvenu adaptaciju ove ruske hit animirane serije.

Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i animacije povešće vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smehom, humorom i dobrom muzikom sa više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i neverovatnim animacijama na LED ekranima površine od 138 kvadratnih metara.

Sve ovo prate spektakularne raskošne scene, a tu su i čuveni likovi od ježeva i zečeva do vuka koje poznaju svi gledaoci ove bajke.

Predstavu „Maša i Medved na ledu“ do sada je pogledalo više od 100.000 dece i odraslih širom Evrope.

Popularni crtani film zasnovan je na ruskoj narodnoj priči, a prati dogodovštine trogodišnje devojčice Maše, koja živi u šumi sa svojim prijateljem Medom, snalažljivom bivšom cirkuskom zvezdom.

Crtani je prvi put emitovan 2009. godine i prikazuje se u 120 zemalja.

Predstava „Maša i Medved na ledu“ biće sinhronizovana na srpski jezik i na zabavan način će podučavati decu, ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti.

Ulaznice već od 1.200 dinara u prodaji su od danas na svim prodajnim mestima „Eventima“, kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Ušće šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar