U trendu

Ovi znakovi pokazuju da ste roditeljima omiljeno dete

Iako to nevoljko priznaju, roditelji imaju favorita među svojom decom. To nije nešto što će reći naglas i često tvrde da podjednako vole svoju decu, ali jednom se uvek češće poveravaju, radije s njim razgovaraju i upijaju njegove savete.

Evo nekoliko znakova koji jasno daju do znanja da ste roditeljima omiljeno dete.

Retko ili nikad vas ne grde

Iako je nemoguće pobeći od gneva roditelja kada pogrešite, lakše ćete se izvući ako ste favorit. Roditelji ređe kažnjavaju dete koje preferiraju ili ga retko ili nikad ne grde zbog svađe s braćom i sestrama. Umesto toga, provlače se s upozorenjem.

Vaš datum rođenja im je lozinka

Umesto da telefon ili laptop otključavaju nasumično odabranom lozinkom, neki roditelji biraju datum rođenja omiljenog deteta.

Skoro uvek vas pitaju za savet

Ako roditelj od vas traži savjet, nema sumnje da vas smatra osobom od poverenja i da ste mu favorit.

Kad razgovaraju s vama, imaju nežniji ton

Bilo da je reč o razgovoru oči u oči ili telefonom, ako ste omiljeno dete svojih roditelja, oni će verovatnije imati nežniji ton glasa.

Svima govore o vašim dostignućima

Ako se roditelj hvali vašim uspesima i dostignućima, nema sumnje da se ponosi vama. Ako to ne čini kada su u pitanju vaša braća i sestre, jasno je da ste vi omiljeno dete u porodici.

Braća i sestre se udaljavaju od vas

Ako ste bliski s mamom i tatom, odnos s braćom i sestrama može biti potpuno suprotan. Kada braća i sestre misle da ste roditeljima omiljeno dete, kada vide da delite tajne, plašiće se da išta kaži vama jer će verovati da postoji velika šansa da ih tužite mami i tati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar