U trendu

Sin zabranio baki i deki da je viđaju unuku nakon što su bez njegovog znanja uradili ovo

Jedan besni otac požalio se na Reditu da je, nakon što su njegovoj devetomesečnoj ćerki probušili uši, svojim roditeljima zabranio da viđaju unuku.

U anonimnoj objavi muškarac je ispričao da on i verenica imaju devetomesečnu devojčicu, a dok su na poslu, povremeno je čuvaju njegovi ili njeni roditelji. Ali sve se promenilo nakon što su njegovi roditelji devojčici protiv njihove volje probušili uši.

“Uglavnom, želeli smo da ona sama odluči hoće li ili neće probušiti uši kad odraste. Nikada mi se nije sviđala ideja da se bebama koje još same ne mogu odlučivati o tome žele li probušene uši. Mojoj verenici roditelji su stavili minđuše kad je imala samo nekoliko meseci i oduvek ih je mrzela. Ne nosi ih ni danas“, napisao je u objavi.

Ipak, njegovim se roditeljima ideja o bušenju ušiju činila simpatičnom i očigledno nisu vodili računa o tome da se roditelji s tim ne slažu.

‘Čuvali su nam decu i pozvali jednog prijatelja moje majke da devojčici probuši uši. Svi nas napadaju i kažu da nismo normalni, da ih kažnjavamo zbog gluposti i tretiramo kao decu“, požalio se otac, koji je nakon incidenta zabranio roditeljima da viđaju unuku. I dok je bilo onih koji su ga u komentarima osudili, velika većina roditelja ipak je bila na njegovoj strani.

“Napravili su nešto trajno i opasno jer bušenje ušiju može izazvati infekciju, samo da unuka može da nosi nakit, pa to je suludo“, napisao je jedan korisnik Redita, a većina se složila da je najveći problem s bakom i dedom to što ne poštuju odluke roditelja kad je reč o deci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)