U trendu

Snalažljiv tata: Evo kako je naterao svoju decu da redovno čiste sobu (foto)

Ovaj tata nikako nije uspeo svoje tinejdžere da natera da redovno čiste i sređuju sobu, a onda se dosetio trika koji su ljudi na društvenim mrežama proglasili genijalnim.

Njegov post postao je viralan.

Roditelji većine tinejdžera znaju kako je teško naterati ih da srede i očiste svoju sobu u kojoj gomilaju odeću, prljave tanjire ili hranu. Sa istim problemom sreo se i tata Čad MekHant koji kaže da je svakodnevno decu upozoravao na to da moraju da pospreme za sobom.

Nedavno je na Fejsbuku podelio post koji je oduševio mnoge. Kazao je kako je konačno uspeo da reši problem sa spremanjem, a bilo je dovoljno da kupi pakovanje crnog pirinča, prenosi „DailyRecord“.

„Dakle, i ja imam decu tinejdžere. Stalno se svađamo oko toga da ne treba da jedu u svojoj sobi i da treba da vraćaju prljave sudove u kuhinju. Zapretio sam im da će im se useliti miš, što će dovesti do useljavanja još njegovih prijatelja u kuću. Umorio sam se od ponavljanja jednog te istog i odlučio sam da im dam lekciju“, objašnjava tata.

So, I have teenage kids. I’m always arguing with them about not eating in their room, returning dirty dishes to the…

Posted by Chad McHunt on Saturday, April 17, 2021

„Kupio sam u prodavnici pakovanje crnog pirinča i zrna posuo po njihovom ormaru, pod krevetom. Izgledalo je kao mišji izmet. Prepali su se, i ne moram posebno da ističem, ali više nemamo problem sa čišćenjem sobe“, objasnio je Čad.

Njegov post na društvenim mrežama podeljen je više od 87.000 puta, a zahvalni roditelji ga hvale u komentarima govoreći kako će i sami da probaju trik. Neki su ga prozvali genijalcem, drugima je snalažljiv, a većina kaže da je duhovit.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.