U trendu

Suze će krenuti same: Nećete videti tužniju sliku sa venčanja (foto)

Bračni par Selija i Gef Kinzel planirali su da se venčaju 2018. godine ali ih je muka, da ne može biti veća, naterala da promene odluku i već ovih dana stanu pred matičara.

Naime, njihov dvogodišnji sin Logan boluje od tumora na mozgu i prema poslednjim procenama lekara, teško je očekivati da će dočekati tu 2018. godinu.

Zato su roditelji rešili da se s njim u naručju venčaju, a mladina majka postarala se da napravi sliku koja je mnoge na društvenim mrežama rasplakala.

„Prizor je bio toliko tužan, ali, ipak, govori i o hrabrosti, ljubavi i sposobnosti pronalaženja sreće i radosti u najtežim trenucima u životu“, rekla je ona.

Selija Ginzel nije mogla da sakrije oduševljenje što su se ipak venčali godinu dana ranije jer su to uradili sa sinom kraj sebe.

„Sve je ova fotografija pogodila. Zaista se nadam da će ona malo podstaći svest kod ljudi kada je reč o deci sa tumorom. Pre nego što smo to otkrili kod Logana, mislila sam da se to događa veoma retko, ali sada mi je cilj da nekako doprem do svih, kako bi im bilo jasno koliko je ova bolest zapravo česta“, rekla je ona.

Sometimes when you can't come to the wedding, the wedding comes to you.

Gepostet von Nationwide Children's Hospital am Dienstag, 10. Januar 2017

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar