U trendu

Učenik maltretirao profesore u školi, majka ga na sjajan način naučila pameti (video)

Majka Beki Krandli iz Kenta u Engleskoj nije znala više kako da stane na kraj svom 12-godišnjem sinu čije se ponašanje pogoršalo pa je primala česte pozive iz njegove škole.

Zbog toga je odlučila da povuče drastičan potez koji će 12-godišnjak sigurno zauvek zapamtiti.

https://www.youtube.com/watch?v=vXTFr4tlJgM

Majka je, naime, sinu Harliju zapretila da će početi da ide s njim u školu ako se njegovo ponašanje ne promeni. Dečak se, međutim, na tu pretnju samo nasmejao.

– Sve je počelo prošle godine kada se njegovo ponašanje promenilo, mislim da je to deo odrastanja, ali nepristojnost i nepoštovanje ne mogu da podnesem. Primila sam još jedan poziv zbog njegovog ponašanja. Imao je mnogo kazni, zabrana izlazaka iz kuće i slično, ali ništa nije pomagalo – ispričala je majka za britanske medije. Nakon što je dobila e-mejl od profesorke matematike svog sina, majka se odlučila na drastičan potez, a škola se složila.

U petak u 14 sati pojavila se na času matematike i sela pored sina u školsku klupu.

– Nije imao pojma šta ću da uradim, bilo mu je sigurno neprijatno, jer sam se pred svim njegovim drugovima predstavila kao njegova majka – rekla je Beki, koja osim 12-godišnjaka ima još četvoro dece.

– Mnogi znaju da sam blaga kada je reč o mojoj deci, ali se iz petnih žila trudim da ih izvedem na pravi put. Neću da tolerišem nepoštovanje žena, a moj najstariji sin je bio nepristojan prema svojim profesorkama – rekla je ova majka, a prenosi Metro..

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.