Vaspitači u vrtiću maltretirali petogodišnju devojčicu, odmah uhapšeni (foto)

Vaspitači jednog dečjeg vrtića u saveznoj državi Ohajo optuženi su za zlostavljanje dece nakon napada na petogodišnju devojčicu.

Kako se vidi na fotografiji sa nadzorne kamere postavljene u učionici, devojčicu je vaspitač Džošua Tenant uhvatio za nogu i držao okrenutu naglavačke u vazduhu.

UPDATE 9/11/19: This case remains an ongoing investigation. While we are protecting the identity of the 5yo victim we…

Gepostet von Columbus Division of Police am Mittwoch, 11. September 2019

Uznemirujuću fotografiju incidenta objavila je policijska stanica Kolumbus nakon hapšenja Tenanta i Eme Ditrih, zaposlenih u vrtiću Vornington centar za učenje u gradu Kolumbusu.

Kao oblik “discipline”, dvoje odraslih vaspitača nisu učinili ništa kako bi zaštitili dete koje su maltretirali starija deca. Kad je petogodišnjakinja pokušala da pobegne od nasilnika, Tenant je uhvatio i vratio među njih.

“U videu je starija deca hvataju, povlače, vuku i maltretiraju. Žrtva deluje uplašeno, drži oči zatvorene i pokušava da se savije u fetalni položaj”, stoji u policijskoj izjavi objavljenoj uz fotografiju na Fejsbuku.

“U jednom trenutku žrtva je pokušala da se odmakne, a Ditrihova i Tenant su sve gledali. Ni u jednom trenutku nisu pokušali da zaustaei nasilje. Tenant se umešao kasnije i podigao žrtvu, uhvativši je za desni gležanj, nosio je naglavačke okrenutu po sobi i stavio na prostirku”, objasnili su policajci i dodali da je vrtić sarađivao u istrazi.

Napišite komentar