U trendu

10 razloga zašto žena ostavlja muškaraca kog voli: Broj 3 nijedna ne može da podnese

Ako je žena zaljubljena, može se činiti da bi u vezi dala sve od sebe. Ali postoji mera za sve i kada se pređu određene granice, ona će napustiti čak i tog ultimativnog muškarca iz snova bez razmišljanja.

Navodimo 10 grešaka koje muškarci prave, a koje mogu brzo da dovedu do pogoršanja odnosa.

Ne želi da začini stvari

Nije da žena želi da njena romantična veza bude vožnja rolerkosterom, važno je ostaviti malo prostora za nove stvari. Ako muškarac insistira na odlasku u isti restoran svaki dan ili želi da putuje na isto mesto svaki godišnji odmor jer ne želi da izađe iz svoje zone udobnosti, njegovoj partnerki sigurno će uskoro dosaditi.

Optužuje vas da imate očekivanja do neba

Kada žena razmišlja o prekidu sa svojim voljenim, najverovatnije je do tada već mnogo pokušala da spasi ovu vezu. Ali ako partner odbije da razgovara o stvarima koje je zabrinjavaju i, u isto vreme, nastavi da se žali na njene nerealne zahteve, ona će ostati bez sumnje da je vreme za prekid.

On vam otkazuje druženje s prijateljima

Nemate puno u čemu da uživate ​​kada vas dečko iznenada ostavi samu tokom vikenda, ostane u gradu do kasno – ignorišući vaše pozive ili na bilo koji drugi način poremeti vaš raspored. Ako se navikao da otkazuje vaše izlaske i umesto toga provodi vreme sa svojim prijateljima, žena će početi da shvata da je to signal da je od male važnosti u njegovom životu – neće proći predugo pre nego što ode zauvek.

Deluje tajnovito

Ako se ponaša kao da nešto krije, definitivno vara, prvo je što ćete pomisliti ako primetite tajnovito ponašanje partnera. Ako partner izbegava slanje poruka kada je u vašoj blizini, govori u nejasnim detaljima o svojim planovima ili se brani kada ga pitaju gde je bio, nedostatak iskrenosti i otvorenosti nateraće svaku ženu da poželi da potraži drugu, stabilniju vezu.

Nikada nije tu kad vam je potreban

To ne znači nužno da je muškarac van grada ili da se druži s prijateljima – može da sedi ispred svoje devojke, ali i dalje ne bude prisutan kada ona želi da razgovara o stvarima koje su joj važne ili joj smetaju. Kada se partner samo pretvara da sluša, žena to može da oseti i shvatiće da je uzima zdravo za gotovo. Ko želi takvu vezu?

On čini da se osećate kao njegova majka

Muškarac-dete ne sledi planove, nikada ne želi da vodi razgovore s odraslima i krivi svoju partnerku što zanoveta. U ovakvoj vrsti veze, svaka žena će se ubrzo umoriti od pokušaja da mu skine odgovornost s njegovih ramena i smišlja izgovore za njega te će poželeti da potraži odraslog muškarca.

On ignoriše vaša mišljenja

Kada postoji potreba za donošenjem odluka koje utiču na obe osobe u vezi, žena očekuje da će se njeno mišljenje uzeti u obzir. Ako muškarac misli da se njene želje i potrebe ne računaju i da se fokusira samo na sebe, ona će to shvatiti kao crvenu zastavu da on ne želi da ona bude srećna i da je ne poštuje.

Svoju karijeru stavlja na prvo mesto

U redu je kada osoba ima velike snove koje treba ostvariti, ali kada ste u vezi, čak i uprkos zauzetosti, važno je odvojiti malo vremena da se usredsredite na partnera i pokažete mu da vam je on prioritet. Ako je muškarac uvek previše zauzet da provodi vreme sa svojom ljubavnicom, ona će želeti da ga ostavi zauvek.

Upoređuje vas s drugim ženama

To može biti neko od njegovih bivših, kolega ili majka. U svakom slučaju, stalno upoređivanje devojke s drugim ženama vrlo je opasna greška koja u trenu može uništiti vezu. To čini da se žena oseća užasno, negativno utiče na njeno samopoštovanje i, najverovatnije, završiće raskidom.

On vas tera da se zapitate je li mu uopšte stalo

Uvažavanje je važno za zdrav odnos i, usput rečeno, znači da cenite partnera čak i za male stvari koje rade. Ako, umesto da pokaže koliko mu je žena važna, muškarac nju uzima zdravo za gotovo i ne želi da se truditi u vezi, njegova partnerka se nikada neće osećati prijatno u njegovoj blizini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar