U trendu

12 načina kako da zadovoljite ženu, jedan će je dovesti do ludila

Više od četvrtine muškaraca pati od anksioznosti zbog seksualnih performansi i to može da uzrokuje erektilnu disfunkciju. Mnogi žele pomoć, ali se plaše da je potraže. Neki takođe pogrešno veruju da je za dovođenje žene do vrhunca neophodno biti obdaren „tamo dole“.

Ovi veliki problemi u svakoj vezi bili su tema nedavne emisije Radija 4, a priča o ženskom orgazmu osvojila je mnoge muškarce željne poboljšanja na ovom terenu. Raspravljalo se o istraživanju četiri seksualne tehnike koje pomažu dovesti ženu do vrhunca.

Sedamdeset i pet posto žena neće doživeti orgazam samom penetracijom, tako da treba pojačati edukaciju koja će pomoći muškarcima da dovedu svoje lepše polovine do vrhunca.

Džorždet Kali podelila je zato 12 jednostavnih načina kako da svoju partnerku dovedete do ludila u krevetu.

Probajte da bi zadovoljili

Ljubite, grickajte i sisajte partnerku po celom telu kako biste stvorili uzbuđenje i povećali šanse za orgazam. Dakle, polako gradite napetost i ona će biti zadovoljena u vašim rukama.

Vrući leteći poljupci

S ovim će hormoni zadovoljstva probiti plafon. Ne treba uvek dodirivati ​​svog partnera da biste ga uzbudili. Samo lagano tik uz njeno telo ‘šaljite joj poljupce’, piše britanski Sun.

Edging

Dovedite partnerku do ivice orgazma, a zatim se zaustavite, pre nego što se polako ponovno pokrenete. To vodi do dužeg, zadovoljavajućeg vrhunca.

Predigra

Kako tri od četiri žene ne doživljavaju orgazam samo zbog penetrativnog seksa, vitalno je produžiti predigru, posvetite 30 minuta zagrevanju.

Seksi šaputanje

To može žene da dovede do orgazma, zato ne zaboravite da uključite i njezin mozak. Seksi šaputanje, stenjanje i nestašan razgovor stimulišu amigdalu – emocionalno područje mozga povezano s užitkom.

Istražite erogene zone

Ne plašite se da istražite ove delove tela rukama – ili bolje, jezikom. Tačke užitka kod žena su vrat, ramena, uši, donji deo stomaka, unutrašnja strana butina, iza kolena, zadnjica i stopala – da, stvarno.

Sisanje nožnih prstiju

Ne morate da imate fetiš na stopala da bi uživali u ovome. Sisanje nožnih prstiju može biti super zadovoljavajuće jer se tamo nalazi mnogo nervnih završetaka. Samo se pobrinite da su svi sveže istuširani.

Usporite

Muškarcu je u proseku potrebno dva do 10 minuta da postigne orgazam, a ženi 16 do 20 minuta. Ako želite da postanete seksualni bog, najgore što možete da uradite je požurivati je. Polako i mirno pobeđuje se u utrci.

Dodajte ogledalo u jednačinu

Neki pretpostavljaju da su samo muškarci ti koji su vizualna bića, ali žene su jednako pod uticajem svega što vide oko sebe. Postavite ogledalo pored kreveta i namestite se da možete da vidite što se događa. Najbolje pozicije za ovo su kaubojka i pseći stil.

Slušajte i učite

Trećina žena se plaši da zatražiti ono što žele u krevetu. Stoga podstaknite razgovor o tome, ali nemojte biti preozbiljni. Nemojte se smejati njenim željama ili maštarijama i nemojte se vređati ako vam kaže nešto što joj se ne sviđa kod vaše performanse.

Istražite tantrički seks

Ovo je sjajan način da se još više zbližite i povećate intenzitet orgazma. Okrenite se jedno prema drugom i tako lezite. Gledajte se u oči, ujednačite disanje, polako kružite rukama po njenom telu i nežno držite njene grudi ili druge osetljive delove tijela. Vežbajte deset minuta dnevno.

Erotično ljubljenje

Ne potcenjujte snagu poljupca. Držite je uz sebe kako bi vam se sinhronizovali otkucaji srca. Počnite s ‘lenjim’ poljupcima i polako ubrzavajte, istražite njen vrat i lice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.