U trendu

12 tehnika dovode ženu do sigurnog i eksplozivnog vrhunca, i dužeg trajanja seksa

Masaža može poslužiti kao izvrstan uvod u seks, zato krenite od njezinih nogu i lagano se spuštajte prema stopalima. Ze zaboravitie na unutarnju stranu bedara i kolena jer su to erogene zone lepšeg pola, a uzbuđenje će narasti ako joj počnete sisati nožne prste. A da bi to radili, morate biti sigurni da ona to voli.

1. Ko pita, ne skita
Nemojte se bojati šta ona voli tokom seksa, većina žena ceni to što se muškarac brine hoće li uspeti da je zadovolji ili ne. Ako vaša partnerka vidi da se trudite, možda će i uzvratiti uslugu, objasnila je dr. Barbara Bartlik sa Univerziteta Kornel.

2. Predigra vodi do uzbuđenja
Primijeti li vaša partnerka da se ne trudite oko predigre, trebaće joj više vremena da se oraspoloži za seks. Nemojte se ustručavati da ljubite njenu guzu ili stopala, ona će primetiti vaš trud i nagraditi vas, tvrdi seksualni terapeut, dr. Majkl Peri.

3. Polako, ali sigurno
Želite li da uzbudite partnerku, pazite da ne stimulišete previše klitoris jer to može biti jako bolno. Nemojte se usmeriti direktno na njega, već se malo poigravajte, sišite ga nekoliko sekundi i onda ostavite. Na taj način nećete preterati i uzbuđenje pretvoriti u bol, istakla je Keti Vinks, autorka knjige „Dobre vibracije: Vodič za G tačku“.

4. Tehnika osmice
Ako želite da dovedete partnerku do vrhunca oralnim putem iskušajte tehniku osmice. Prelazite po klitorisu jezikom kao da ispisujete broj osam, na taj ćete način menjati jači i slabiji pritisak što će partnerki pomoći da lakše doživi orgazam, prenosi 24.sata.hr.

5. Promenite pozu
Legnete li vi uspravno od njene poze prilikom oralnog seksa, moći ćete partnerki priuštiti novu dimenziju zadovoljstva. Drugačiji pokreti jezikom, umesto gore-dole, dovešće je do orgazma.

6. Ne zanemarujte određene delove
Nemojte se fokusirati samo na klitoris već stimulišite i stidne usne. One su izuzetno osetljive, a lagana masaža prstima probudit će sva joj osetila.

7. Najbolja pozicija za G tačku
Neki stručnjaci tvrde da G tačku najlakše možete stimulisati prstima zato što možete kontrolisati pokrete, ali to ne mora nužno da znači da je ne možete pogoditi i tokom seksa. Najbolja poza jeste doggy style jer možete kontrolisati dubinu penetracije, dodala je Vinks.

8. Seksi sklekovi
Jednostavna misionarska pozicija ne mora nužno biti dosadna već vam može osigurati i dobre trbušne mišiće. Dok ste iznad partnerice možete se dizati i spuštati kao da radite sklekove, dodao je dr. Perry.

9. Pozicija X za jači orgazam
Prilikom misionarske poze neka vas partnerka nogama obujmi oko struka, a vi se ispružite. Potom i jedno i drugo ispružite ruke i lagano se zanjišite. Vaše telo činiće oblik slova X, a lagano ljuljanje pojačaće stimulaciju klitorisa i jači orgazam, tvrde seksualni terapeuti.

10. Trikovi uz koje seks traje još i duže
Da bi seks trajao što duže, muškarci trebaju da nauče da prepoznaju predorgazmički osećaj koji prethodi ejakulaciji. Čim to nauče moći će ih usporiti kako im se ne bi dogodilo da prerano ejakuliraju, objasnio je Dejvid Kopland s američkog portala How to Succeed with Women.

Osim toga, seks može trajati i due, ako se vaša i njena karlica jako primaknu i potom se počnete ljuljati gore-dolje. Od ove će poze više profitirati ona, nego vi, ali barem ćete moći duže izdržati, tvrdi urolog sa Univerziteta Njujork, dr. Xed Kaminetski.

11. Poljupcima da užitka
Žene najveće zadovoljstvo dobiju od strastvenih poljubaca, a primetite li da lagano gubi interes počnite je ljubiti. Nemojte se samo koncentrisati na usne, već ljubite i njen nos, oči i čelo, savetuje Briton.

12. Nagradite njenu hrabrost
Žene se ponekad osećaju neugodno, pa čekaju da muškarac inicira seks. Svaki put kada ona inicira seks, nagradite je tako da se još više potrudite da je zadovoljite. Recite joj da vam se sviđa što i ona želi više vrućih igrica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)