U trendu

2 poze u seksu žene obožavaju a nikada to ne bi priznale

Parovi tokom vođenja ljubavi preferiraju misionarsku pozu ali veliki broj njih, naročito oni u dužim vezama daju sebi oduška da katkad promene stil u seksu i tako eksperimentišu dokle im seže mašta.

Ima i onih parova koji prilikom prvog intimnog odnosa krenu „s neba pa u rebra“ s nekom pozom uz rizik da će druga strana „oduvati“ njihov predlog što ne mora da bude tako.

Postoje 2 poze za koje većina žena javno voli da govori sve najgore, a zapravo ih potajno obožava.

Poza otpozadi

Čuvena „doggy style“ poza koja je u dosta veza glavni predmet spora partnera jer se žene najčešće žale da se tokom nje osećaju poniženo a i ne uživaju u akrobaciji.

Ipak, istraživanja na mnogim muško-ženskim portalima pokazala su da više od 70 posto žena nikada ne bi priznale da ovu pozu zapravo jako vole, ne samo zato što ih pali da partner bude iza njih, već i zato što je penetracija potpuna i sva čula su im dovedena do najvišeg nivoa.

O orgazmima koje u ovoj pozi gotovo najčešće doživljavaju da i ne pričamo.

69

Mnogim muškarcima potrebni su meseci pa i godine da devojke ili supruge ubede u svrsishodnost poze „69“.

Iako jedan broj žena glasno protestuje protiv upražnjavanja obostranog oralnog seksa, istraživanja su takođe pokazala da neverovatno veliki broj žena, čak 73 odsto uživa u „69“, uz uslov da je obostrana higijena na optimalnom nivou.

S druge strane, postoje neke poze u seksu koje ženama zaista ne prijaju, kao što je ona pod tušem, na koje se muškarci naročito pale.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)