U trendu

3 jednostavne stvari koje žene žele da muškarci rade mnogo češće u krevetu

Mnogi misle da muškarci na seks pomisle puno više puta dnevno nego žene, ali pokazalo se da to baš i nije tako. Ženama možda treba malo više vremena da se ‘zagreju’ i više uživaju u predigri nego muškarci. Ovo su tri jednostavne stvari koje bi žene želele da muškarci rade mnogo više u krevetu, piše Your Tango.

Uspostavite više kontakta očima

Žene se često žale da ih muškarci ne gledaju dovoljno u oči. Osećaju se izostavljeno ako on sve vreme oči drži zatvorene ili samo gleda u delove njihovog tela… zbog čega se osećaju kao komad mesa, a ne kao umetničko delo. Kontakt očima može biti jedna od najvrelijih stvari koje možete da uradite tokom seksa! Nemojte ga se plašiti, prihvatite ga!

Ostanite s njom bez obzira na sve

Seks je za žene često mesto za oslobađanje od stresa, prošlih povreda i emocionalnih rana, pa mogu plakati, histerisati i mogu se dogoditi još svakakve neočekivane stvari. a neke od njih mogu iznenaditi muškarce. Ali muškarci zbog toga ne bi trebalo da osuđuju ​​niti da to shvataju lično. Samo ostanite sa ženom kroz emocionalne talase i opustite se.

Budite otvoreni za više

Mnoge žene nemaju pojma da mogu imati više orgazama jer se često dogodi da nakon što muškarci dožive orgazam, mnoge su žene već odavno svoj doživele, ali šta ako nisu? Ostanite povezani čak i ako niste u erekciji. Neki muškarci misle da su vam potrebni super-tehnički trikovi da biste bili izvrstan ljubavnik, i to naravno pomaže. Ali većina žena više od svega žudi za vašom besprekornom prisutnošću kako bi vam širom otvorila svoje telo, um i duh. Ne zaboravite da proširite svoju želju za seksom sa svojom ženom tokom dana. Ovo može biti i seksi poruka, senzualan dodir dok priprema ručak ili čak samo izraz pun obožavanja na vašem licu kad god učini nešto što vas podseti zašto je volite, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.