U trendu

3 vrste seksa koje morate da probate

Izbor poze, vreme, mesto, način vođenja ljubavi razlikuju se od para do para. Ali postoje neke vrste seksa koje bi svako trebalo da iskusi bar jednom u životu.

Seks na brzaka

Uskoro vam dolaze gosti, hrana je spremna, sto postavljen. Uvek možete da uradite još neka sitna doterivanja dok oni ne stignu, a šta mislite o tome da to vreme iskoriste na mnogo bolji način – za jedno brzinsko vođenje ljubavi. Ionako ćete se posle počastiti sa mnogo kalorija, a seks je odličan da se bar jednog dela njih rešite, zato se opustite i uživajte u seksu na brzaka.

Tajni seks

Gosti su tu, članovi porodice gledaju televiziju u dnevnoj sobi, a vi ste se pogledali i shvatili da želite da vodite ljubav. Uzbuđenje raste samim tim što znate da morate da se sakrijete u neku od soba ili toalet, kao i zbog toga što morate da budete tihi, kako vas ostali ne bi čuli.

Za mnoge parove ovo je možda preveliki „zalogaj“, ali ima i onih koji jedva čekaju priliku da se oprobaju u ovakvom izazovu.

Dogovoreni seks

Ako vam je teško da se uskladite sa partnerom zbog velikog broja poslovnih i porodičnih obaveza, vi ste savršeni za ovaj tip seksa. Partneru pošaljite poruku sa tačnim vremenom i mestom, a onda ga sačekajte u nekom seksi vešu, opustite se i prepustite akciji.

Ako vam se dopadne, možete da počnete da ga primenjujete i redovno. To će vama i vašem partneru dati emocionalnu sigurnost, kažu psiholozi. Rutina garantuje opušteni orgazam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar