U trendu

5 noći je nosila seksi donji veš kako bi oduševila dečka, rezultat je iznenadio

Blogerka na sajtu theevery.girl podelila je svoj petodnevni eksperiment iz spavaće sobe. 5 noći je spavala u seksi donjem vešu kako bi istražila uticaj seksipilnije garderobe na njenog dečka.

Do tada je spavala u običnom šorcu i majici, ali je sada odlučila da spava samo u donjem vešu.

Evo kako je izgledalo njeno iskustvo:

Prvu noć nosila je satenski komplet u vidu šorca i majice na bretele. Njen partner joj je rekao da to izgleda jako seksi na njoj.

Drugu noć nosila je sportski Calvin Clain bikini koji inače nosi samo kada trenira. Priznala je da joj nije bilo udobno da spava obučena u samo dva uska trougla. Njen dečko je istakao koliko voli njenu atletsku građu. To joj je podiglo samopouzdanje.

Treću noć nosila čipkani providni komplet plave boje koji je kupila specijalno za tu namenu. „Imali smo seks tu noć, ali ništa nije bilo drugačije nego pre, nisam uspela da ga impresioniram kompletom“, rekla je.

Četvrtu noć nosila je crvenu spavaćicu od satena u kojoj se nije osećala nimalo prijatno. njen dečko je izjavio da ga podseća na junakinju horor filma koji su nedavno gledali.

Petu noć obukla je najmanji model crvenog donjeg veša od čipke. Mom dečku se svidelo što me prvi put vidi u takvom izdanju, ali je osetio da se meni to ne dopada.

Na kraju je blogerka zaključila:

„Mislila sam da bi me najviše želeo kada sam bila jedva obučena, ali oboje smo naučili da su autentičnost i udobnost seksipilniji od količine kože koja se pokazuje.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar