U trendu

5 razloga zašto vas ne zove na drugi sastanak

Zašto piše i zove, ali ne traži drugi sastanak?

Odlučio je da predahne
Da, takođe znamo da najčešće takve pauze preduzimaju oni koji se ne usuđuju direktno reći da je veza gotova. Ali, pošto oni još uvek nisu započeli, razlozi za usporavanje mogu biti veoma raznoliki. Možda želi da napravi iznenađenje povodom drugog sastanka, ali još ne zna šta da vam pokloni ili samo želi da shvatite koliko će zajednički biti vaši interesi dok se potpuno ne zaljubi u vas.

Previše je zavisan od društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje
Psiholozi kažu da se to pretvorilo u pravi problem oba pola u dobi od 18 do 45 godina – mogućnost sticanja novih poznanstava na društvenim mrežama. Eedovno održavanje online flertovanja za mnoge stvara iluziju da uvek možete pronaći drugog potencijalnog partnera, prema tome, ne vredi žuriti sa stvarima. Takvog „zavisnika“ možete razlikovati već na prvom sastanku – najverovatnije da neće izbaciti omiljeni gedžet iz ruku ili razgovarati o tome kako je imao prethodne izlaske sa devojkama iz aplikacije na kojoj su se upoznali.

Plaši se da vam se nije dopao
Muškarac može da pristane na „dobrovoljnu zonu prijatelja“ ako sumnja da devojka neće želeti da nastavi sastanak na romantičan način. U takvoj situaciji, održavanje komunikacije bez pozivanja na sastanak, ali uz pozive ili prepisku, za njega znači način da sačeka pravi trenutak.

On je radoholičar
Čovek koji nije imao ozbiljnu vezu već neko vreme često uranja u izgradnju karijere toliko da su mu poslovi planirani za naredne nedelje. Ako se nađe u takvoj situaciji, moraćete se naoružati strpljenjem i čekati trenutak kada će biti moguće zakazati drugi, treći i sve naredne sastanke.

Suviše je stidljiv
Neizvesnost u osećanjima i reakcije takođe može biti izazvano činjenicom da vaš potencijalni partner pati od prekomerne stidljivosti. Da, ponekad ova „bolest“ pogađa i momke koji spolja izgledaju samouvereno zbog vedrog izgleda i vrtoglave karijere! Bojeći se odbacivanja, on kupuje vreme, istovremeno pokušavajući da otkrije kako se osećate zbog njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.