5 seksi trikova koji će oduševiti svakog muškarca

Ne usuđujte se da ih oživite ako svog partnera ne shvatite ozbiljno – nakon onoga što on doživi, nikada više neće želeti da se rastaje sa vama!

1. Učinite njegov orgazam intenzivnijim
Da biste njegov orgazam učinili intenzivnijim, isprobajte sledeći trik: kada osetite da je već vrlo blizu „cilja“, stavite kažiprst i srednji prst ispod njegovog skrotuma. Masirajte kružnim pokretima 15-20 sekundi i uživajte u rezultatu.

2. Masturbirajte pred njim
Ostvarite jednu od njegovih najdražih fantazija – zatvorite oči i masturbirajte pred njim. Većina momaka ovo smatra uzbudljivim i erotičnim.

3. Zadirkivanje poljupcima
Počnite sa poljupcima u usne, a zatim se spustite na vrat, grudi i stomak. Kada dođete do penisa, poljubite ga i onda, ali odmah pređite na leđa. Ponavljajte nekoliko puta dok ne počne da vas moli.

4. Organizujte oralni seks u blizini ogledala
Sledeći put kad budete odlučili da momku priuštite fino oralno zadovoljstvo, sedite pored ogledala – ono što ćete oboje osetiti dugo će vam ostati u sećanju.

5. Plešite striptiz
Zaplešite striptiz – svojevrsni klasik koji uvek deluje besprekorno. Prigušena svetla i čaša vina pomoći će vam da se opustite i pokažete svoje veštine na pravi način, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.