U trendu

5 ženskih grešaka u seksu na koje se muškarci često žale

Zbog stava da muškarac treba biti ‘glavni’ u krevetu, žene su često pasivne što je velika greška. Muškarci su otkrili pet stvari koje ih smetaju kada ih žene rade ili ne rade u krevetu

1. Glumljenje orgazma
Većina žena je barem par puta u životu odglumila orgazam, najčešće kako ne bi povredile partnera. Ali ako to čini redovno sama sebi uskraćuje užitak. Među partnerima koji su dovoljno intimni za seks treba postojati i bliskost za razgovor, što je preduslov da se stvari poboljšaju i jednom i drugom.

2. Preterana briga o izgledu
Briga oko izgleda česta je među ženama svih godina, a posebno je izražena kod seksa s novim partnerom ili nakon što se ona malo udebljala. Izbegavanje određenih poza koje će da istaknu celulit, stomačić ili podbradak ne samo da nema smisla, već ubija spontanost u seksu. Muškarcima je, kao i ženama, u seksu najprivlačnije samopouzdanje partnera, a u seksi scenarijima uopšte ne bi trebalo biti mesta za ovakve misli.

3. Strah od eksperimentisanja
Žena sjesna svoje seksualnosti, okidača želje i naravno svoga tela kao i načina na koji može postići užitak partnerka je koja to isto može preneti svom partneru. Zbog društveno nametnutog stava da žene nisu toliko seksualne kao muškarci, one se same boje eksperimentisati i mogu osećati grižu savesti zbog prirodne stvari poput npr. masturbacije

4. Pasivnost
Insistiranje na jednoj seks-pozi, očekivanje da on bude taj koji je u pokretu dok žena ne treba puno toga ‘da radi’ kao i očekivanje od njega da uvek dominira stvoriće dojam nezainteresovane ljubavnice koja u seksu i ne uživa. Studije pokazuju da je upravo pasivnost ocenjena najgorom karakteristikom u seksu, prenose mediji.

5. Retko iniciranje seksa
Očekivanje da, kao u srednjem veku, muškarac bude uvek taj koji inicira seks je loše i često deprimirajuće za muškarce. Oni, baš poput žena, vole i žele da se osećaju poželjno, a ne postoji ništa više seksi od ideje i dokaza da ih žena želi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.