U trendu

6 stvari koje žena nikada ne bi trebalo da kaže svom mužu ili partneru

Neke stvari jednostavno je bolje ostaviti nedorečenima. Zato treba znati na vreme stisnuti zube i držati jezik za zubima, drage dame. Jer čak i ako niste nameravale da povredite svog muža, reči koje izgovorite mogu da mu utiču na ego ili smanje samopouzdanje.

Evo 6 fraza koje nikako ne bi smele da kažete svom mužu ako vam je srećan brak krajnji cilj. Što je sigurno, sigurno je, piše Your Tango.

„Ti si prestar za to“ Ili još gore, prestari smo za to

Ova rečenica samo otkriva da ste monotona i dosadna osoba. S vremena na vreme ostanite zajedno napolju do zore, popijte flašu omiljenog vina i podstaknite supruga da se pridruži toj fudbalskoj ligi za rekreaciju o kojoj toliko dugo priča. Imate samo onoliko godina koliko se staro osećate, zar ne? Osim toga, pronalazak sopstvenog unutrašnjeg deteta pomoći će da brak ostane svež i zabavan. Ne kažemo da to treba da vam postane navika, nego da prestanete da koristite svoje godine kao izgovor da ne uradite neke stvari.

„Tatice, volim tvoj stomačić“

Ozbiljno, nemojte, i muškarcima može zasmetati ako im neprestano naglašavate da su puniji. I malo je verovatno da će muž uzeti kao kompliment, ako mu govorite da je tatica. Držite se prideva poput seksi i vreo ili mu jednostavno recite da volite njegovo telo.

„O ne, oćelavićeš!“

Pravi, način da ga pogodite gde najviše boli! Supruge, u slučaju da niste svesne, muškarci su iznenađujuće osetljivi i nesigurni u vezi opadanja kose pa pokušajte da im ne trljate so na ranu. Dakle, i muškarci imaju osećanja.

„Mislim, treba li ti zaista još jedna porcija?“

Osim ako niste sklopili pakt da ćete se hraniti zdravije i međusobno se motivisati, terati ga da se oseća loše zbog svog tela verovatno nije najbolja ideja, naročito ako to izgovorite pred njegovim prijateljima.

„Ovde uvek ja moram sve da radim!“

Možda se trenutno osećate kao najzaposlenija žena na svetu jer radite i obavljate more poslova po kući. Ali umesto da toliko prigovarate oko onoga što ne radi, razmislite o tome da ga pohvališ za stvari koje radi, a kladimo se da ćete uskoro primetiti neke velike promene.

„Znam da ćeš verovatno reći ne, ali …“

Nakon ovako negativnog pristupa, šanse da muškarac zapravo pristane na bilo koji zahtev koji ste imale na umu sada su prilično male. Preoblikujte svoje pitanje u pozitivnom svetlu jer ćete pre dobiti pozitivan odgovor (npr. „Bilo mi je jako zabavno kad smo juče zajedno večerali u restoranu. Želiš li sutra da idemo opet?)“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.