U trendu

6 znakova za uzbunu: Kako da prepoznate da vas muž vara?

Koliko god čvrstu vezu imali, sigurno će doći dan kada će se vaš partner naći u iskušenju da li da vas prevari ili ne, tvrdi dr. Ejmi Ajverson, stručnjak za veze iz Londona.

Ona je za Dejli Mejl otkrila koji su to šest znakova da žene suprug već vara i kako ih prepoznati.

– Ako ste pametni i informirani, moći ćete da sprečite aferu pre nego se ona dogodi. Postavljajući sebi sledećih šest pitanja možete saznati imate li razloga za brigu – kaže dr. Ajverson.

Šta vam govori njegovo odrastanje?

Muškarci koji dolaze iz razorenih porodica često će i sami biti krivci za razvode braka. Muškarci koji su imali teško detinjstvo, bili su zlostavljani ili nesigurni kao dete, imaju veće šanse da će ‘lutati’ kao odrasle osobe.

Šta vam govori njegovo prethodno ponašanje?

Da li vaš partner već imao aferu? Da li u vezi koristio aplikacije za upoznavanje, dopisivao se s nepoznatim ženama ili na bilo koji drugi način pokazivao naznake o seksualnoj zavisnosti? Sve to govori da bi vas mogao prevariti. Ako je imao bliske prijatelje ili članove porodice koji su imali afere, pitajte ga za mišljenje. Ako im to odobrava ili nema ništa protiv, i on je u stanju da vara.

Šta mu se trenutno događa u životu?

Prevara je puno više od seksa. Na nju može uticati puno toga poput otkaza na poslu, unapređenja, smrti bliske osobe, loše vesti od lekara, mogu biti okidač za neveru.

Jeste li primetili promene u ponašanju?

Muškarci pokazuju jasne znakove ako imaju aferu. Previše se doteruju i brinu o svom izgledu često su znak da se nešto događa. Ako pak odlazi da razgovara u drugu prostoriju, stalno je na društvenim mrežama i previše je ‘odsutan’, proverite što se događa.

Da li se vaša veza promenila?

Muškarac koji vara svoju suprugu počeće i drugačije da se ponaša prema njoj. Ako vas odjednom previše kritikuje bilo da je reč o izgledu ili ponašanju, moguće je da to radi kako bi imao razloga za prekid. Afera će uticati i na vaš seksualni život pa ako mu odjednom nije do seksa, sigurno se nešto događa.

Da li se išta promenilo u vašem životu?

Njegova afera nije vaša krivica, ali promene u vašem životu, mogu dovesti do toga. Ako ste dobili dete pa puno više vremena posvećujete njemu, ako ostajete duže na poslu ili brinete nakon posla o starim roditeljima, on se može osećati zapostavljeno i potražiti utehu u zagrljaju druge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar