7 saveta da omiljena seksi poza bude još bolja

Postoji nešto o seksu u psećem položaju, nešto što je malo… manje od glamuroznog. Ali položaj na sve četiri je popularan iz sledećeg razloga: može se postići najdublja moguća penetracija u ovom položaju, a takođe se lakše dopre do G-tačke, prenosi Prva.rs.

Postoji mnogo načina da pseći stil bude veoma, veoma seksi – čak i ako ste na neki način skeptični prema tom položaju na početku.

Klasična verzija podrazumeva postavljanje „na sve četiri“ – partner je iza vas i na kolenima te ulazi u vas s leđa. Ostale varijacije uključuju savijanje iznad kreveta dok partner ulazi s leđa, kao i nekoliko promena položaja nogu i ruku kako bi se stvari promenile. Ali, suština je da je to seks s partnerom iza vas. Sada kad znate osnove, isprobajte ove trikove kako bi „doggy style“ bio prijatniji.

1. Uspravite se
Klasični stav psećeg položaja – klečeći na sve četiri – može da bude sjajan neko vreme, ali na kraju počnu da vas bole kolena. Mnoge žene žale se na bol u kolenima ili da ih bole leđa ili vrat, ali to se izbegne tako da stanete na noge. Ustanite i lagano se nagnite prema zidu ili na sto.

2. Napustite spavaću sobu
Najbolji deo kod psećeg položaja jeste da ne zahteva krevet. Isprobajte ga pod tušem, stojeći na stepeništu dok se držite za ogradu ili se nagnite preko kuhinjskog pulta.

3. Koristite jastuk
Preskočite tradicionalni pseći stil i isprobajte ovu varijaciju koja će povećati vaše šanse za orgazam samo od čistog seksa (što je retkost za većinu žena). Postavite se u klasični pseći položaj na sve četiri, a zatim stavite jastuk (ili nekoliko čvrstih jastuka) ispod stomaka kako biste povećali spoljašnji pritisak na stomak i karlicu, što pojačava doživljaj za vreme seksa. Osim toga, držeći kukove podignute, odmarate glavu i ruke na krevetu.

4. Uključite bradavice
Ako vam se sviđa stimulacija dojki, pseći stil je savršen položaj da ih uključite. Uhvatite partnerove ruke i stavite ih na grudi. Zatim, držeći ruke na njegovim, možete da mu pokažete kako tačno želite da vas dodiruje.

5. Pokušajte da bacite pogled iz blizine
Smestite se ispred ogledala kako biste i vi i partner mogli da posmatrate jedno drugo iz drugog ugla. I nemojte da se iznenadite ako vas inspiriše na šou. Zabacite kosu, još malo zakrenite leđa i uhvatite mu pogled…

6. Pomozite sami sebi rukom
Pomoću prstiju ili vibratora stimulišite klitoris za vreme seksa za vrhunac koji je dvostruko snažniji. Zapravo, ovo je jedan od najboljih načina da povećate svoje šanse za orgazam za vreme psećeg stila.

7. Izađite van granica
Ako ste za to, to je najlakši položaj za prelazak s vaginalnog seksa na analnu igru. Samo se pobrinite da partner promeni kondom kako biste izbegli infekciju. A ako vam je prvi put, budite sigurni da koristite dosta lubrikanta i idite sasvim polako.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.