7 saveta kako da povećate samopouzdanje u seksu, bićete kraljica užitka

Nesigurni ste i ne možete lako da se prepustite uživanju. Pripadate velikoj grupi koje muče isti problemi. Postoji nekoliko trikova da sve nesigurnosti odu u drugi plan, prenose mediji.

Ne razmišljajte
Za vreme seksa sledeći scenario se često dešava: odjednom postajete nervozni, brinete o tome kako vaš stomak i grudi izgledaju ili za vreme ljubljenja već razmišljate kako ćete se snaći u narednoj fazi. Rešite se tih misli i uživajte u svakom trenutku.

Počnite sa lakšim izazovima
Prevazilaženje straha je jedan od načina sa postanete samouvereni u krevetu. Izaberite nešto što ćete u seksu lako “ostvariti”. Kada znate da vas očekuje cilj koji možete da dostignete, i strah će nestati. 

Podelite s njim svoje želje i sumnje
I žene i muškarci mogu da se osete nesigurnim za vreme seksualne aktivnosti. Slobodno recite drugoj strani šta vas muči i ne odustajte ako dođe do prvih znakova nerazumevanja.

Ne stidite se golotinje
Probajte da što više stvari radite nagi, kako biste prihvatili svoje telo. Kada nagost prihvatite kao sasvim normalnu stvar, nećete se osećati neprijatno kada sledeći put pred partnerom ostanete bez odeće. Zajednička tuširanja i masaže mogu da pomognu u tom procesu.

Ne brinite o veličinama
Muškarci najviše brinu o veličini svog polnog organa, a žene o veličini svojih grudi. I pored sumnji, najveći broj pripadnika oba pola zadovoljava prosečne vrednosti. Ali ako vam smetnje na ovom polju predstavljaju najveću kočnicu, upoznavanje sa iskustvima ljudi sa sličnim problemima može da bude od velike koristi.

Posmatrajte seks kao zabavu
I u seksu može da nešto krene naopako, vi ili vaš partner možete da udarite glavu, ugrizete se za jezik ili da napravite neki čudan zvuk. Sve ovo možete da ignorišite, ali i da se smejete tome.

Neka seks bude još zabavniji
Seksualne igračke čine seks zanimljivijim. Ali ako odabere prave, odnosno one koje odgovaraju vašim potrebama. Možete upotrebiti i razne kostime i igranja uloga koje pojačavaju seksualno uživanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.