U trendu

Ako ih čujete, budite sigurni da je kraj: Ove 4 rečenice muškarci izgovaraju pred raskid!

Samo vezu u kojoj se oba partnera trude da usreće ovu drugu stranu, možemo nazvati srećnom. Ipak, sasvim je normlano da u nekom momentu osećanja počnu da slabe, iz različitih razloga. Nekada se ispostavi da su razlike među partnerima nepomirljive i nepremostive, nekada se uvidi da postoje osećanja ka trećoj strani… Kako god bilo, nekada može i da se “namiriše” da partner planira da raskine. To se uglavnom da primetiti na osnovu stvari koje partner govori. Kada se u njegovim rečima primete hladnoća i distanciranost, jasno vam je da nešto nije u redu, a ako on odbija i da razgovara o tome, veoma je moguće da se gotovo skroz ohladio od vas.

1. To je tvoj problem

Kada vas voli, partner se trudi da vas zaštiti, to je nešto u čemu muškarci uživaju. Isto tako, čak i ako nije previše azštitnički nastrojen, veran muškarac koji želi da vam pokaže svoju ljubav, biće tu da vas sasluša i da zajedno sa vama pokuša da smisli rešenje problema.

2. Umoran sam od tebe

Kada osećanja slabe nakon duge veze, ovo je rečenica koju često možete da čujete. Događa se i da partner ovo kaže u toku žučne rasprave, u afektu, kada najverovatnije ona nie istinita. Ipak, ukoliko ovo stalno ponavlja, to znači da u vašem odnosu nešto nedostaje. Pitajte ga da li postoji neki problem o kome želi da porazgovarate.

3. Radi šta hoćeš

Ovo je fraza ravnodušnosti kojom on želi da vam saopšti da mu nije važno šta ćete vi da radite. Ukoliko se ovaj izraz pojavljuje svakodnevno u njegovom govoru,jasno vam je da postoji problem.

4. Moraš da se promeniš

Ova rečenica dolazi u više oblika. Bilo da vam govori da morate da skratite kosu, da se šminkate ili oblačite drugačije, da ovde ili onde ne smete da idete… Ovo su izuzetno toksične fraze koje muškarci koriste u momentima nesigurnosti ili ljubomore, a mogu da otkriju i da se radi o narcisoidnoj osobi koja želi da vas kontroliše, ili da pokušava da vas uskladi sa onim što se njemu dopada. Ovo je svakako situacija u kojoj, iako možda ne planira on, vi treba da raskinete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar