U trendu

Baš ih ne vole: Ove seks poze muškarcima nisu omiljene, a jedne se i plaše

Iako se često veruje da muškarci jednostavno obožavaju seks i da im ništa što se toga tiče ne može smetati, pokazalo se da ipak nije tako. Naime, i muškarci, baš kao i mnoge žene, ne vole pojedine seks poze, a sada su otkrili i o kojima je tačno reč, piše Your Tango.

Seks na nogama

Iako žene možda misle da je to zaista strastveno, muškarcima to baš i nije prijatan položaj. Ako je partner viši od vas, njemu to vrlo brzo može postati poprilično neprijatno. Ovde se takođe računa za seks pod tušem, gde može biti prilično tesno i klizavo, pa samim tim i pomalo nelagodno.

Kaubojka

Mnoge žene smatraju da je muškarcima ovo jedna od najdražih poza, to ispostavilo se da to nije istina. To nije samo zato što vole da aktivno učestvuju, već pre svega zato što ih brzi pokreti teraju da strahuju za svoje polne organe. Nažalost, tako raspoloženje vrlo brzo nestane.

Poza „kašika“

Čak je i poza kašike za koju ste možda mislili da je muškarcima draga poza, zapravo i nije toliko. Razlog tome nije samo ograničena sloboda kretanja, već i nedostatak kontakta očima. Oni vole da vide želju u očima bolje polovine, tako da ovaj položaj za njih baš i nije sjajan.

Sve komplikovane poze

Kad je seks u pitanju, muškarci su jasni. Ono što im se nikako ne radi su neke komplikovane i teške Kamasutra poze za koje prvo moraju da pročitaju uputstva kako bi razumeli sve što treba da urade. Preferiraju poze koje ne zahtevaju puno objašnjavanja i razmišljanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar