U trendu

Beri Vajt daje ljubavne savete

Beri Vajt (Barry White), pevač jednih od najlepših ljubavnih pesama i čovek koji samo svojim glasom stvara dobru atmosferu, daje savete kako učiniti svaku situaciju idealnom i romantičnom.

Da bi atmosfera bila intimna i mirna, on predlaže, naravno, neke od svojih pesama, kao što su: „I finally found someone“, „Call me“, „I love you just the way you are“… Bilo koju njegovu pesmu da izaberete, biće odgovarajuća, bilo da razumete engleski jezik ili ne, pošto će sama muzika i njegov glas biti dovoljni za početak.

Put do njegovog ili njenog srca je delom i preko hrane. Pošto se kod nas baš i ne prodaju jastozi i jagode prelivene šlagom i čokoladom, probajte sa nečim drugim. Recimo, suve smokve umesto jagoda kao desert, koje su nanizane na kanap, sa kojega ih možete direktno jesti, a vezuje vas taj lanac smokvi. Ili, ako volite med, neka se nađe na trpezi kao dodatni užitak. Salate neka bude lagane, a za glavno jelo odaberite nešto što obično ne pravite, i neka ga ne bude puno – ne treba se te romantične večeri prejesti, već samo biti umereno sit.

Privucite pažnju. Obucite nešto što je otkačeno ili skroz neprimereno prilici – neke hozen-tregere preko somotske košulje (ne karirane), ili recimo leptir mašna preko teksas košulje. Iznenadićete je i dodaćete čar toj posebnoj večeri. Nemojte preterivati u nakitu, tj., ne trebaju vam i prsten, i narukvica, i ogrlica, i minđuše, i traka u kosi! Dovoljan je jedan detalj koji će te večeri cakleti, pored vaših očiju.

Koliko god mislili da su sveće prevaziđene, one to ni u kom slučaju nisu. Vizuelnu toplinu i romantiku baš one pružaju. Vi ih samo zapalite pre nego što se dotični ili dotična pojave. Obavezno isključite alarm na satu i sklonite časovnike sa vidika, to će vam samo odvraćati pažlju. Zaboravite na mobilni telefon, televizor ili zvukove spolja. Sve to može da uprska i veče i noć.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar