U trendu

Bez previše grljenja

Grljenje je predivno, i u njemu se može jako uživati – u vezi, i ne samo u vezi, u grljenju i nežnosti uživaju i dame i gospoda. Međutim, može se desiti da grljenja bude previše, a to bi ipak trebalo izbeći.
Neko bi se upitao: kako to, previše? Kada je razmene nežnosti previše, šta tu može da bude višak? U nekim slučajevima može se i to desiti. Evo nekoliko takvih slučajeva.
Recimo, vašem momku može da bude previše grljenja ako biste se vi samo grlile i mazile s njim, a nikad, ili skoro nikad, ne biste i nešto više (govorimo o vezi u kojoj je dvoje odraslih ljudi, niste nevini niti čekate prvu bračnu noć). Ovde se ne radi o tome da vaš dragi ne voli nežnost, nego, ako njega vaš dodir uzbuđuje, svakako će želeti i da vodi ljubav s vama. Naravno da to ne znači da svaki put kada ga dodirnete ili zagrlite morate imati seks, ali ako ga redovno uzbudite, a zatim izbegnete vođenje ljubavi, to ga može ostaviti frustriranim.
Na početku veze, vas dvoje možete osećati želju da se konstantno držite. Međutim, kako veza odmiče, trebalo bi da budete u stanju i da boravite u istoj prostoriji (kod nekoga u poseti, na primer, ili na javnom mestu, ili u njegovom ili vašem stanu), a da ne izgledate kao da ste spojeni hirurškim putem. Bliskost je super, ali ako ste konstantno kao sijamski blizanci, to ne izgleda kao bliskost, izgleda ili kao poziranje, ili je jedno od partnera nesigurno, a drugo već počinje da se oseća ugušeno.
Ni vašoj okolini se neće dopasti ako ste vas dvoje konstantno kao zalepljeni jedno za drugo. Ljudima uglavnom ne smetaju bliskost ni razmena nežnosti između partnera, i imaju razumevanja za „sveže zaljubljeni“ par, ali se niko neće buniti ni ako imate mere – veća količina grljenja, maženja i slično ipak bi trebalo da bude rezervisana za intimne trenutke, daleko od pogleda drugih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.